eraserhead pravednik https://www.sancta-domenica.hr/gaming/igrace-konzole/playstation-5/playstation-5-c-chassis.html jeli to ovaj model?
wooddiebone Zašto je cijena još uvijek tolko visoka? Mene bundle sa dvije igre i kontrolerom izaša 4800, a sad je takav bundle 6000. Praktički skalperske cijene iako je nestašica odavno završila.
Genesis wooddiebone sluzbena Sony cijena je 549 eura za disk model, posto je sony odlucio povisit za 50 eura zbog korone il sto je vec bilo, a nasi trgovci su uzeli jos extra 50 eura pa je 599 eura 😃
wooddiebone Genesis Još mi nije jasno kako se uredno u nestašici prodavalo za 640 eura sa dvije igre, a sad je sa dvije igre 800 eura. To nije 50+50 eura lol
pravednik U SD disk verzija 4000 kn za gotovinu. U Austriji 540 eura disk verzuja plus Hogwarts Legacy.
Genesis wooddiebone mislim da "nestasica" bila samo izgovor da se napumpa cijena, uostalom ako imas SVOJU trgovinu i ti prodajes za 600 eura konzolu dok na njuskalu debili kupuju po 900 eura, zar ti ne bi bilo logicno da i ti onda za SVOJU trgovinu i SVOJ djep povisis cijenu?
Raziel Meanwhile, dok se cijene u Evropi i Svijetu uveliko stabiliziraju, u Bejha se vrše bundle akcije konzola. Akcijska cijena, sa 930 eura sniženo na 800. I što je najžalosnije, neki debil će poletiti i kupiti ovo dok "akcija" traje. Metak u čelo.
Raziel wooddiebone Pa ne bih rekao da su iste ako uzmemo u obzir da vaša Sancta nudi konzole po 599 eura. I dalje je to 99 eura više nego u Njemačkoj, ali 201 fakin eur manje nego kod nas.
prayer Trenutno na Amazonu. Ako se uzme u obzir da igru cijene 80€ onda je cijena konzole dosta dobra.
prayer moschus Jbg, 30€ je 30€ a ima Amazon po toj cijeni i nešto slično 😎 Ali šalu na stranunoijepo je vidjeti da se cijene stabiliziraju ti da ima neka konstanta. Tek se sada isplati kupiti plejka.
Picek prayer najisplativija kupovina bila je day one u preorderu kad je disc verzija koštala ispod 4.000kn.
Brijac Picek najisplativija kupovina bila je day one u preorderu kad je disc verzija koštala ispod 4.000kn I tad je to kao bila napuhana cijena 😆
Fetty Istina. Ja se sjećam kad sam se dvoumio na samom početku da ga uzmem ili ne, u Sancti stvarno bila vrh cijena 3850 - ne sjecam se jel još na to išlo 5% ili je već uračunato bilo. Oko tjedan dana ak se ne varam se moglo uzeti, uopće nije bilo navale. Dobra vremena
member Fetty Da da, baš dobra vremena. Pogotovo kad radiš "preorder" konzole koja je izašla prije 2 mjeseca. Pa onda s tim preorderom čekaš mjesecima da ti uopće stigne i naravno kao najveći cigan moraš ostavit polog. Zbilja dobra vremena.