Brijac

Enkriptani su ti sejvovi za account pa ih samim time ne možeš ni editirati. Jebena sramota da s moraš oslanjati na cloud kojeg moraš platiti da ti se ovako što ne desi. Ali šteta, žao mi je 🙁

Sad čitam da su save fileovi i region i account locked.
    Moraš biti ulogiran u svoj account, isto tako svi saveovi moraju biti iz istog regiona kao konzola

Brijac i da ček, ne razumijem potpuno. Ti si prebacio save fileove na USB i prodao taj PS5? A pises da imas jos dva PS5. Malo zbunjujuće

somethingwrong

Ma to sam uzeo od nekoga drugi PS5 da isprobam da ne bi bilo da je u ovom mom problem. Po tome sam zaključio da nije do PS-a, nego do USB-a ili file-ova.

prayer Enkriptani su ti sejvovi za account pa ih samim time ne možeš ni editirati. Jebena sramota da s moraš oslanjati na cloud kojeg moraš platiti da ti se ovako što ne desi. Ali šteta, žao mi je 🙁

Nije tak strašno, žao mi je naravno, ali u pravilu osim Trackmanije Turbo i Overcoocked 2 nemam nedovršenih igara, jedino za ove dovršene žalim ako ću nekad u budućnosti htjeti neki NG+ odigrati. Naravno, slažem se da je sramota da to ne možeš normalno besplatno spremiti, baš cigani potez.

Brace yourselves, PSP ReVitalized is coming.

puni se njuskalo sa 30th edicijama 🤣

"lijepa" satnica zbog toga sto su kupili prije drugih 🤣🤣🤣

Ne kužim, jesu ljudi stvarno toliko smotani. Ovaj na redditu piše da mu se nova konzola, jučer kupljena, nakon par minuta pregrije i sama ugasi. Već je misli vratiti nazad. A lik naopako drži konzolu, i nema dovoljan dotok zraka. Pa jebote, nije ni čudo što mu se pregrijava i gasi. Da nije uslikao, nebi nitko ni znao da je blento krivo postavio.

somethingwrong odbijam vjerovatni u ovakvo dno ljudske inteligencije. Nego sta mislis smijem li ja ovako staviti?

6 dana kasnije

Jebeno

Izašao je i update koji će razveselit mnoge fanove i nostalgičare. Meni je taj intro uvijek zvučao i izgledao futuristički, šteta što ovo nije trajno.

• FFA +1

Kad bi mi se dalo sutra bih uključio originalnog sivonju po prvi puta nakon pitaj boga koliko godina i slušao taj mili zvuk ali i zaigrao nakratko nešto.

Ne mogu igrat nit jednu igru za ozbiljno odnosno od početka pa do kraja jer su mi sve memorijske otprdele i svi preostali saveovi sa njima.

Kaj onda taj trial updejt je stiga i za PS4?

Ljudi imam jedan čudan problem. U postavkama PS5 je postavljen Dolby Atmos i 3d zvuk ali radi samo prednji zvučnik (soundbar) dok ovi iza nikako ne puštaju zvuk. Tj ne mogu dobiti surround.

Nisam nešto previše istraživao, meni je output namješten na soundbar i u tom slučaju uopće ne mogu omogućiti 3D sound u postavkama jer je kao zamišljeno da radi samo s TV zvučnicima i slušalicama/headsetom. Valjda. Na headsetu je to puno bolje i ima smisla zbog boljeg osjećaja lokacije zvukova.

Moj soundbar ima mogućnost Sonyjevog S-Force Surrounda u Cinema modu i to funkcionira ok. Nije baš nešto s obzirom da nema dovoljno kanala, ali osjeti se…više u filmovima/serijama doduše.