foggy Yup ja sam imao ovaj problem, al nisam htio izbrisat media library. Pa ga jebi sad kopiram sve ručno. Srećom igre sa externog SSD-a odmah prepozna. Tako da ako itko prebacuje i ima externi SSD stavite si sve na to, stavi taj SSD u Pro i tako prebacite. E

Fetty Ha-Ha-Ha najs zasluženo

foggy Nevirujem FF16 PS5 exlusive prvi tjedan 3,5 milijuna prodani na tada 30milj konzola a oni izjave da su nezadovoljni…

escoban To su za njih rookie numbers. Za igre takvog imena i kalibra sve ispod 20 milja je sigurno fail. I u mojim očima je to fail jer su uništili jednu od najboljih franšiza žanra. Konji.

foggy Pitanje je koliko si proda na koji broj potencjalni kupaca, ako prodas 3,5mil igri na 30mil konzola to su jebene brojke.Znali su oni dobro koliko je PS5 konzola prodano sta su ocekivali da ce svako drugi igrac kupit FF, koji je usput najgori FF ako pitas fanove tog serijala?

Nek se ugledaju na capcom koji prodaju 3mil igri na cca. 50-60mil konzola + pitaj boga koliko PCa i opet su prezadovoljni.

escoban

Razlika je da Capcom ima razuman dev cycle. Naprave igru i onda na temelju nje uz manje promjene naprave 3-4 nastavka. Dovoljno je da im se solidno prodaju da bi bili zadovoljni kad su i troškovi manji. Onda su igre koje se prodaju puno bolje od očekivanja kao MH World samo bonus kojeg koriste za veće uloge u budućnosti.

8 dana kasnije
        6 dana kasnije

nekad je i dobro imat taj famozni fejs

2016 godina

te day one ps5

ravno 4 god razlike

Stiga BFdeal na PSstore, uze sam StelarBlade

Heads up za svakoga ko misli raditi backup save file-ova na USB.

Nažalost, izgubio sam sve save file-ove od unazad 10 godina valjda, još od PS4. Kako kupih ovaj Anniversary PS5, išao sam se riješiti svog običnog slima i backup sam napravio na USB, sad kad probam napraviti restore dođe do 6% i izbaci error. Probao s 4 različita USB-a, na dva različita PS-a i uvijek isto. Našao na redditu par postova gdje ljudi imaju isti problem i nitko nema rješenje.

Brijac Jel ne može napraviti transfer saveova (i svega ostalog) direktno s konzole na konzolu preko neta i/ili LAN kabela? Čini mi se da sam tako radio s PS4 na PS5. Si probao s eksternim HDD/SSD-om ako imaš koji? USB stick općenito nije najbolje rješenje za držanje backupa.

Zero

Može, ali kažem išao sam se riješiti starog Slim-a tako da to više nije opcija.

Ah, probat ću još s eksternim SSD-om, ali sumnjam.

Brijac Ako imaš nekog frenda s PS5 logiraj se na svoj account, ubaci fileove (možda radi na OG PS5) i prebaci ih u cloud.

ja imam na usb sticku save fileove te sam napravio i backup na PCu…

Brijac Uvijek ali uvijek uzmes barem mjesec dana ps plusa i udaris sve na cloud kod prijenosa.

Vrlo često su problemi sa usb-ovima sa ps5.

StarFox_N

Ne možeš samo “prebacit” fajlove kao na PS4, možeš samo restore napraviti. Zašto? Pitaj idiote u PS-u.

Definitivno cloud je rjesenje. Dosta USB stickova nakon nekog vremena prestanu funkcionirati kako treba. Nepouzdani totalno. Probaj na externi drajv ako vec ne želiš na cloud

Edit: a moralo bi funkcionirati i preko LANa ako su ti konzole na istoj mreži

Ma nema druge konzole ljudi. Jedino gdje postoje save file-ovi su taj USB. Iz tog razloga ni cloud nije rješenje više.

Edit: Externi SSD ista stvar.

Ja ne prodajem staru konzolu dok sve ne proradi na novojj. Znam da to nekome nije opcija…