puni se njuskalo sa 30th edicijama 🤣

"lijepa" satnica zbog toga sto su kupili prije drugih 🤣🤣🤣

Ne kužim, jesu ljudi stvarno toliko smotani. Ovaj na redditu piše da mu se nova konzola, jučer kupljena, nakon par minuta pregrije i sama ugasi. Već je misli vratiti nazad. A lik naopako drži konzolu, i nema dovoljan dotok zraka. Pa jebote, nije ni čudo što mu se pregrijava i gasi. Da nije uslikao, nebi nitko ni znao da je blento krivo postavio.

somethingwrong odbijam vjerovatni u ovakvo dno ljudske inteligencije. Nego sta mislis smijem li ja ovako staviti?

6 dana kasnije

Jebeno

Izašao je i update koji će razveselit mnoge fanove i nostalgičare. Meni je taj intro uvijek zvučao i izgledao futuristički, šteta što ovo nije trajno.

• FFA +1

Kad bi mi se dalo sutra bih uključio originalnog sivonju po prvi puta nakon pitaj boga koliko godina i slušao taj mili zvuk ali i zaigrao nakratko nešto.

Ne mogu igrat nit jednu igru za ozbiljno odnosno od početka pa do kraja jer su mi sve memorijske otprdele i svi preostali saveovi sa njima.

Kaj onda taj trial updejt je stiga i za PS4?

Ljudi imam jedan čudan problem. U postavkama PS5 je postavljen Dolby Atmos i 3d zvuk ali radi samo prednji zvučnik (soundbar) dok ovi iza nikako ne puštaju zvuk. Tj ne mogu dobiti surround.

Nisam nešto previše istraživao, meni je output namješten na soundbar i u tom slučaju uopće ne mogu omogućiti 3D sound u postavkama jer je kao zamišljeno da radi samo s TV zvučnicima i slušalicama/headsetom. Valjda. Na headsetu je to puno bolje i ima smisla zbog boljeg osjećaja lokacije zvukova.

Moj soundbar ima mogućnost Sonyjevog S-Force Surrounda u Cinema modu i to funkcionira ok. Nije baš nešto s obzirom da nema dovoljno kanala, ali osjeti se…više u filmovima/serijama doduše.

StarFox_N Na TV preko ARC-a. Nisam isprobavao ići na TV speakers i onda na 3D jer da je zamišljeno da radi sa soundbarom, radila bi i ta opcija za 3D, ne?

StarFox_N

Soundbar ide na TV preko eARC, a konzola direktno u TV ili u Soundbar koji ima HDMI 2.1 input!

JoelDrake

LG S95TR

Znači probao sam sve ali samo baca na soundbar zvuk. U app za LG je postavljen souround zvuk, 360° Dolby Atmos.

Evo baš pričam s kumom on ima Samsung QW990D i kaže da ni njemu ne rade stražnji zvučnici.

Samo kaj on nije skužio do sad dok ga ja nisam nazvao. 😬

Nikall

Haha koji lik 🤣🤣, na Samsung HW-Q990D treba staviti Adaptive mode a ne Standard ako mu je bio Standard gasi satelite i samo ide na soundbar!

Nikall

Falio si slovo HW-Q990D, imam ga ja, ako i dalje ima problema neka ovdje pogleda: