Ima na Aliju tih adaptera, ali to je lutrija jer lako se dogodi da ne rade.
PlayStation 5
- Uređivano
Realno ako ima jedan slot može izbacit trenutni sistemski disk i ubacit privremeno taj koji želi nadograditi, dignut Windows na njega i obavit nadogradnju.
Samo to je dodatan posao opet… Lakše ako ima dva.
I time je Acer Predator i dalje tu opcija. Samo ako nemaš iskustva za tako nešto, bolje ne dirati nego prepustiti tj. naći nekog da ti odradi upgrade.
- Uređivano
https://rectifygaming.com/sony-has-now-sold-46-6-million-playstation-5-consoles/
Master me upozorio da sam stavio stari članak pa se ispričavam.
Zahvaljujem se članu @mojsa na pomoći. Otišao sam kod njega, morao je pola kompjutera zbog mene rastavljati. Spojimo na kraju SSD i veli Samsungov softver da je najnoviji FW gore. Ali očito ga je to formatiranje za Win razdrmalo ili nešto jer kad smo nakon toga SSD kod njega ubacili u PS5 da vidimo u čemu je stvar, normalno je radilo. Sad sam došao doma i probao i radi iako načelno osim dva formatiranja nismo napravili ništa. Hvala @mojsa još jednom, spasio si me.
- Uređivano
Zna se i to dogoditi. Kod nas na jedva korištenom službenom laptopu na SSD-u pukla instalacija Windowsa iz nekog razloga i nikakav repair preko boot usb-a ili slično ne pomažu, pa ti opet sve reinstaliraj.
Hoću reći, SSD-ovi su generalno pouzdani i trebali bi biti bolji od HDD-a u globalu (ne bih rekao i vremenski trajniji s obzirom na prirodu flash memorije), ali nemojte se čuditi kada otkažu ili rade probleme bez nekog posebnog razloga.
u Zeldu stigla PS5 slim konzola
stitrek Pa da, osim stalne potrebe za gušćim rasporedom memorije na čipu na štetu pouzdanosti, tu je i problem samo vrijeme. Ali ok, recimo Samsung jamstvom pokriva 5 godina i u prosjeku oko 600 TBW pa većina korisnika ne bi trebala previše razmišljati o trajnosti. Svatko tko imw nešto bitno radi i backup. Kao što kažeš, najbolji za to je ipak HDD, pogotovo eksterni.: )
Nisam 5 mjeseci igrao PS5, samo Switch. Upalim sad da idem igrati i neka greška sa DualSenseom, kako ja stisnem PS gumb na kontroleru i odaberem usera, svaki put me vrati nazad i kaže da stisnem PS gumb na kontroleru. Ugasim i upalim konzolu i opet isto. I sjetim se idiot, stiskam krug cijelo vrijeme jer je to mjesto tipke A na Nintendu koji je na japanskom principu i dalje.
Ja sam si spojio ps5 joy na switch i mapirao kak mi pase pa da izbjegnem taj problem
foggy Također i nikad više s joy con sranjem u rukama. Nikad više! Odbij sotono!
Sad mi kažete za to. Ima neki adapter?
vi sa macbookovima i playstationima . . . jel iko proba remote play i jel uspia? ja nikako nmg sign in accounta odradit na mac-u, na sva ostala mista mogu. stalno neki error baca
@Deadwalker u glavi mi je da si ti nešto prtlja bia oko toga?