Praktički su svi u kreativnoj suši. Zato su trebali nastaviti Days Gone.

Prava inicijativa za produžetak PS Plusa za kraj godine. I to onaj bez popusta.

[deleted]

Da se ponovim od nedavno.

Sony navodi da će zbog poskupljenja moći „nastaviti donositi visoko-kvalitetne igre i benefite unutar usluge PlayStation Plus“. 🤡

Kao višegodišnjeg psplus pretplatnika ne znam šta bi trebali napravit da ubuduće produljim istu.

Kupujem samo fizička izdanja…i neću koristiti plaćeni MP…samo SP do daljnjega.

Za pravi MP se vraćam na PC.

member sa visikokvalitetnim indie shit igrama koje mozs na kompu za 0.5 eura dobit

Ovaj minivoš simulator je ok. Jedva čekam razuzdane vikende pa da upalim oko 1 ujutro i ujutro se ničeg ne sjećam šta sam igrao.

Volim kart igre pa meni ok iako kuzim razocarenje.

Nema šanse da produljujem kad istekne, iako imam US acc svejedno je šteta.

Ispada da plaćam online igranje da gospoda mogu održavat servere a većina naslova se vrti na serverima od proizvođača a premiju platiš prilikom kupovine igre.

Ako netko sve igra (ono što ga zanima) day one ili unutar 3-6 mjeseci od izlaska PS plus je nepotreban jer ponuda naslova je očajna na essentials razini. Extra razina prolazi samo ako želite čekati da igra dođe i stignete odigrati prije nego istu maknu.

Meni istice 25.12 samo me premium zanima ali sa dizanjem cijena i jos nema popusta da ja dadem 1150kn za godinu dana tako reci nicega nema sanse.

Jos se mislin bili CoD MW3 nabavija ali igra 600 i bice 500 jos na obican plus

Ma moru mi ga popusiti

Ionako mp igran sve manje tako da i ja odustajem do nekih boljih vremena