Fico Tako da da, mislim da reci nekome ciji se posao ne razumije da je lijen zbog toga sto se jedan kompleksan cuspajz tehnologija na koji je nabacan narativ da bi bila AAA videoigra uspjesno vrti, ali ne u 60 FPS-a, jako nekorektan i privilegiran stav koji najcesce dolazi upravo od strane onih koji doticaja sa strukom nemaju. Vecina onih koji imaju ujedno i razumiju sto znaci razvijati softver.

Nakon nekoliko mjeseci se cesto dobije patch za 60fps, npr. Starfield sa 30 na 60fps na XboxX… rijec "lijenost" u developmentu obuhvaca cesto rokove i financije, neki studiji uspiju odmah izbaciti 60fps, neki nakon patcha a neki nikada.

Ako je 60fps u planu kroz patch, onda za bolji marketing igre bi bilo bolje da su resurse za taj tehnicki dio (60fps) usmjerili prije izlaska igre.

Odlican clanak oko "lazy devs" pojave…

https://www.gamedeveloper.com/business/why-i-hate-quot-lazy-devs-quot-

6 dana kasnije
5 dana kasnije

escoban

Taman mi je danas došao update! Jako lijepo i elegenatno riješeno. Podržava direktno spajanje na voice kanale i privatne pozive.

2 mjeseci kasnije

Hej hej ekipa. Razmatram si uzet novi gaming headset da mogu trenutni Steelseries Arctic 7 koristit bežićno na PC-u bez da switcham stalno.

Ima li netko preporuke za dobar wireless headset za PS5 koji dobro supporta 3D audio? Ja sam bio dost zadovoljan sa Steelseries ne sjećam se kad sam ga uzeo, al mora da ga imam makar cijelu PS5 generaciju i zero problema sam imao. Pa možda bi ponovio sa steelseries, al nisam protiv nekog Razora, Logitecha ili nešto kaj je inače dobar gaming headset. Bacite preporuke 😁

KruxZhlajfa

Arctis Nova 5 ti je super za PS5 ali ako hoćeš nešto što radi istodobno imaš Arctis Nova Pro Wireless i Logitech Astro A50X koje trenutno koristim i za jedno i za drugo.

KruxZhlajfa

Da, Nova Pro Wireless ti ima mali DAC preko kojeg možeš mijenjati izvor zvuka, imaju dosta dobar zvuk ali ako si naviknut na sidetone sa Arctis 7 tj ako ga uopće koristiš, na nova Pro je užasno tih. Meni je to užasno bitno bilo pa sam uzeo A50X na kraju i Nova Pro vratio i sa A50X ne mogu biti zadovoljniji, imaju Dock u kojeg stavis slušalice kad završiš i pune se tamo, a kada odlučiš opet samo ih uzmeš i uvijek su pune. Dock ti sluzi kao HDMI switch tako da na njega možeš spojiti i PC, i Xbox i PlayStation odjednom te samo mijenjaš input preko gumba na slušalicama. Oboje imaju 3D zvuk jel.

Ako ti se ne plaća 300-400€ za slušalice Nova 5(P) su odlične, nadogradnja na Nova 7 te imaju companion aplikaciju preko možeš EQ namjestiti kako tebi paše. Baterija onako traje po 50-60h što je suludo za bežične slušalice.

prayer Najs odlično! Uvijek sam htio jednog dana Astro sluške uzet, al da teško mi je opravdat 400€ za slušalice. Ali Arctic Nova zvuče dosta dobro moram reć, još se mogu smislit hoću li 5P ili 7, obje mi izgledaju solidno.

Daaal slučajno znači dal taj dongle koji dolazi s headsetom se može spojit na stražnju stranu PS5 sa USB-C to USB-A adapter kablićem? Ne vidim zašto ne bi realno, al tko će ga znat sa headsetima, svaki vrag može utjecat na konekciju. Stvarno mi je blesavo da imam dongle ispred plejke stalno uštekan, a i onda mi ne bi funkcioniralo sa PSVR2 tako…

KruxZhlajfa

Imam ti Nova 7 stare koje sada koristim za PS5 i dolaze sa tim kablom, vjerujem da i Nova 5 dolazi snjime ali baci oko bolje na neki unboxing. Isto pogledaj točno koje verzije rade za što točno jer ne radi svaki model sa tipa PC i Xbox ili slično, ne sjećam se više kako je to išlo ali obične Nova 7 rade i ja PC i na PS5 stime da moraš dongle vamo tamo vuci.

moram pohvalit plejku i kvalitetu. mala maca se pocela penjati po visokom elementu i dok sam bio u meetingu se razbila sa neka 2m visine iznad plejke i opozdila u plejku i tv…svi su citavi, imao sam mini srcani al dobro je proslo….

escoban

To se zove good guy sony

Iliti ga for the players

Haha kakav gangbang rade korisnicima. Strava, sustav je sam po sebi tesko smece, nije radio uopce par mjeseci i sad jos smanjuju period koliko vrijede bodovi i nema ih vise za renewale. Bas onak jadno.

18 dana kasnije

Išao danas isprobavati disc drive na PS5 i sad đubre izbacuje disk svaki put (prethodno to nije bio slučaj).Ha-Ha-Ha Možda ima veze što je nedavno bio premještan zbog renovacije sobe, uglavnom konačno da nešto proradi umjesto da se samo pokvari, kako to inače bude.

KruxZhlajfa istodobno na PC-u i PS5 ili?

Astro ima baznu stanicu koja ide USB-om u PC ili u PS5. Onda na njoj biraš PS ili PC mode. U isto vrijeme na obje platforme - A50 kojeg osobno imam, ne ide (moram prespajat baznu stanicu). Sluške nemaju Bluetooth, samo tu wireless stanicu.

@prayer jesu to možda kasnije doradili?