Flipper Ko bi reka ja imam filing da nismo ni poceli novu generaciju. Taman su studija stali radit PS4/XOne verzije nadam se da 2024 pravi start nextgena.

Uzeo bi dodatni SSD, je li mi potreban ovaj s heatsinkom ili ne? Kakva su vaša iskustva? Imate kakav za preporučit?

buz PCI 4.0, da ima propusnost barem 5,5 GB/s na testiranju koje se pokreće kada staviš SSD u PS5. Dakle, treba ti nešto u rangu čitanja 7000 MB/s otprilike (po deklaraciji),. Moja preporuka je SSD iz ponude Western Digitala ili Samsunga, makar danas imaš i širu i jeftiniju ponudu pa slobodno istraži preporuke na yt/netu. Heatsink obavezno, onaj koji možeš staviti sam ili jednostavno kupiš SSD koji dolazi s njim. Poklopac na otvoru za SSD isto ostavi kako bi i trebalo, bolje zbog prašine i potencijalnog dotoka toplog zraka iz konzole.

Deadwalker 100€, 1TB, s heatsinkom i “službeno licenciran”

Skupo mi se to čini. Ja sam prije 1+ godinu uzeo Crucial 1TB s heatsinkom za 100€ (još ga nisam ugradio hehe). Sad bi puno manje cijene trebale biti, a i ako se dobro sjećam prije mjesec dva je 1TB negdje bio oko 60€, a 2TB malo iznad 100€.

Frendovi mi to kupuju za rođendan pa da ne kompliciram puno rekao sam im nek mi uzmu Crucial P5 Plus s heatsinkom. Frend ga ima, a i kad sam malo Googlao, taj su i preporučili kao dobar buy.

Brijac pojma nemam, moguće je da su cijene niže sada, ne pratim to toliko.

buz

Taj sam i ja uzeo i još dosta ljudi koje znam. Nisam čuo da se itko žali.

buz h

kupio dosad 4-5 komada…imam jedan cak u PCu i odlicni su

Evo ga, pune tri godine od kupnje i originalni bijeli DualSense sinoć zadriftao. RIP.

Tzereen Mene baš to smeta. Zapravo svaki dualsense ce 100% pocet driftat…i tih 500 sati je zapravo jako dobar prosjek..

Sjecam se ps1 kontrolera…igralo se dan i noć…bio je nekad više na podu nego u rukama…pun slatkiša i sokova…i nikad ništa…

Ovo čuvaš ko oko u glavi…i badava…

Ako je 500 sati vijek trajanja DualSensea (no rekoh bi da je puno više, govorim iz vlastitog iskustva) mislim da je to OK. Garancija je 2 godine, a tih 500 sati će proći unutar tih 2 godine kod većine igrača tako da će se kontroler samo zamijeniti za novi unutar garantnog roka.

Picek Meni su oba počela driftat baš oko 500 sati.

Zapravo je teško to izračunat..jer ovisi o osobi..koliko koristi gljive i koje igre igra. Ako igraš fpse gdje često koristiš l3 i r3…bit ce i prije 500 sati.

Meni su prva dva počela jako brzo driftat, ni 6 mjeseci i oba ošla, a ovi sad zamjenski drže preko godinu i pol dana i ko novi.

Picek

I ja bi rekao da je puno vise, ako igras oko 2 sata na dan otisao bi u roku 9 mjeseci. Da je stvarno 500 sati vecina ljudi bi samo mijenjala stalno za nove u garantnim roku.

Picek Ako je 500 sati vijek trajanja DualSensea (no rekoh bi da je puno više, govorim iz vlastitog iskustva) mislim da je to OK

Daj pa ja onda svaki vikend moram po novi 😃