Zero nisam imao nikad problema no u jednom servisu mi je čovjek rekao nešto čega se trudim pridržavati. Uglavnom, kaže kako je mehanizam za ubacivanje/izbacivanje diska "podmazan" te da bi bilo dobro jednom mjesečno bilo koji disk ubaciti/izbaciti čisto da mehanizam radi. Kaže da su znali imati problema na PS4 (ne znam je li vrijedi i za PS5) da ekipa mjesecima nije koristila mehanizam diska i da su znali štekati. Da li ima smisla ili nema ne znam jer se ne kužim u to, samo prenosim informaciju.

Ukoliko redovno ubacuješ/izbacuješ diskove onda ne znam o čemu bi se moglo raditi.

Picek Uglavnom, @Zero , moraš ga koristiti da ne zakržlja.

Češće i redovitije unutra/van da mehanizam ostane lubriciran. Tnx guys, got it.

escoban Ali Ronin nije souls igra? Tj slicnija sekuru nego GOTu

Sorry, tek sad sam ti vidio poruku. A onda ipak nije za mene, nisam ja za teške igre 😆

escoban mislim da je slicnija Tsushimi.

Flipper pa kaj nisu to sad već mjesec-dva stare boje? Ja kupio plavu u 12. mjesecu. Inače preferiram crvenu i uvijek kupujem crvenu, ali ova plava me kupila skroz.

Torgue bravo kolega! U pravu si. 🤝

U svakom slučaju, sve su nijanse prekrasne. Plavi i crvenu vidio uživo, ali vjerujem da je i srebrna divna.

Ne znam da li je do sjena ili čega već no ova disk verzija je još ružnija od buce, baš loše izgledaju pod tim osvjetljenjem. Na stranu boja, sve su jako lijepe, posebno mi se srebrna sviđa.

2 mjeseci kasnije

[deleted]

How to recover an account with a passkey

If you have access to an active passkey, you can sign in and manage the passkeys on your account. For example, if you lost your phone, but have another device with your passkey registered on it, then you can sign in to Account Management using that device and then register a new passkey.

If you don’t  have access to a valid passkey, you need to recover your account.

15 dana kasnije

Izašao novi update. Odmah sam išao prigušiti LED svjetlo i na konzoli. Šteta što se ne može do kraja ugasiti, kao ni za kontroler.

12 dana kasnije

Ima netko PS5 iz Telemacha da bi mi mogao na pm poslati kako izgleda račun?

Kupujem nekakav PS5 koji je lik dobio u Telemachu, ali to što mi on šalje kao račun mi se uopće ne čini kao račun (imam PS5 iz A1 i izgleda baš kao račun) nego neki list od ugovora gdje je naveden PS5.

21 dana kasnije
          mjesec kasnije

Deadwalker Da pogodim, izdavanje PS5 igara day one na PC-u?

Platforme su sve manje bitne, profit od hardwarea/konzola je malen a igre imaju visoku cijenu, naravno PC je najveci gaming kolac koji donosi ogromni profit…Sony/PC day one igre to dokazuju.