doctorfreak Čeka se da dodaju Jedi Survivora. Nije da euro raste na grani, treba to i zaraditi.

5 dana kasnije

Znači četvorka je bila s nama 7 godina tako da bi petica realno mogla još tri i eto ti šestice.

Sve je manje napretka sto se tice grafike pa mi bas ni nema smisla da tako rano izadje PS6. Moja procjena je najranije kraj 2028. a ne bi se cudio ni da izadje 2029.

Flipper Ko bi reka ja imam filing da nismo ni poceli novu generaciju. Taman su studija stali radit PS4/XOne verzije nadam se da 2024 pravi start nextgena.

Uzeo bi dodatni SSD, je li mi potreban ovaj s heatsinkom ili ne? Kakva su vaša iskustva? Imate kakav za preporučit?

buz PCI 4.0, da ima propusnost barem 5,5 GB/s na testiranju koje se pokreće kada staviš SSD u PS5. Dakle, treba ti nešto u rangu čitanja 7000 MB/s otprilike (po deklaraciji),. Moja preporuka je SSD iz ponude Western Digitala ili Samsunga, makar danas imaš i širu i jeftiniju ponudu pa slobodno istraži preporuke na yt/netu. Heatsink obavezno, onaj koji možeš staviti sam ili jednostavno kupiš SSD koji dolazi s njim. Poklopac na otvoru za SSD isto ostavi kako bi i trebalo, bolje zbog prašine i potencijalnog dotoka toplog zraka iz konzole.

Deadwalker 100€, 1TB, s heatsinkom i “službeno licenciran”

Skupo mi se to čini. Ja sam prije 1+ godinu uzeo Crucial 1TB s heatsinkom za 100€ (još ga nisam ugradio hehe). Sad bi puno manje cijene trebale biti, a i ako se dobro sjećam prije mjesec dva je 1TB negdje bio oko 60€, a 2TB malo iznad 100€.

Frendovi mi to kupuju za rođendan pa da ne kompliciram puno rekao sam im nek mi uzmu Crucial P5 Plus s heatsinkom. Frend ga ima, a i kad sam malo Googlao, taj su i preporučili kao dobar buy.

Brijac pojma nemam, moguće je da su cijene niže sada, ne pratim to toliko.

buz

Taj sam i ja uzeo i još dosta ljudi koje znam. Nisam čuo da se itko žali.

buz h

kupio dosad 4-5 komada…imam jedan cak u PCu i odlicni su

Evo ga, pune tri godine od kupnje i originalni bijeli DualSense sinoć zadriftao. RIP.

Tzereen Mene baš to smeta. Zapravo svaki dualsense ce 100% pocet driftat…i tih 500 sati je zapravo jako dobar prosjek..

Sjecam se ps1 kontrolera…igralo se dan i noć…bio je nekad više na podu nego u rukama…pun slatkiša i sokova…i nikad ništa…

Ovo čuvaš ko oko u glavi…i badava…