wooddiebone sluzbena Sony cijena je 549 eura za disk model, posto je sony odlucio povisit za 50 eura zbog korone il sto je vec bilo, a nasi trgovci su uzeli jos extra 50 eura pa je 599 eura
PlayStation 5
U SD disk verzija 4000 kn za gotovinu.
U Austriji 540 eura disk verzuja plus Hogwarts Legacy.
Još mi nije jasno kako se uredno u nestašici prodavalo za 640 eura sa dvije igre, a sad je sa dvije igre 800 eura.
To nije 50+50 eura lol
wooddiebone mislim da "nestasica" bila samo izgovor da se napumpa cijena, uostalom ako imas SVOJU trgovinu i ti prodajes za 600 eura konzolu dok na njuskalu debili kupuju po 900 eura, zar ti ne bi bilo logicno da i ti onda za SVOJU trgovinu i SVOJ djep povisis cijenu?
Pa ne bih rekao da su iste ako uzmemo u obzir da vaša Sancta nudi konzole po 599 eura.
I dalje je to 99 eura više nego u Njemačkoj, ali 201 fakin eur manje nego kod nas.
Kena ce se probat
To je sad. Do prije mjesec-dva su isto samo bundleovi bili za iste cijene.
Istina. Ja se sjećam kad sam se dvoumio na samom početku da ga uzmem ili ne, u Sancti stvarno bila vrh cijena 3850 - ne sjecam se jel još na to išlo 5% ili je već uračunato bilo. Oko tjedan dana ak se ne varam se moglo uzeti, uopće nije bilo navale. Dobra vremena
- Uređivano
Zato je naš pravednik sve to na vrijeme predosjetio, i kupio 40ak komada.
I dan danas, njegove metode poslovanja se izučavaju na Wall Streetu.
Pravedniku svaka dala.
Meni je dao dojavu za bundle za 640 eura u najvećoj nestašici.
Je li to ova koja je crknula?