Ma taj ssd na konzoli je glupost imam instalirano 10 igri i jos 200gb free. Ne znam koliko covjek mora odjednom imati igri instalirano i igrati paralelno da mu je potrebno vise od tih 800+. Cisto izdrkavanje

led_zeppelin Možda ti mogu ja objasnit. Uglavnom uvijek igram 1-2 ili max 3 nove igre u isto vrijeme za PS5,međutim imam doata veliku kolekciju i ps4 igara…pa ponekad volim udarit crasha…ili fifu uz društvo…ili mi dođe volja za fortnite/apex/cod…a dok takve igre ponovo instaliram/skinem prođe me volja za igranjem. Možda da imam optiku nebi tako razmišljao. Eto ukratko.

doctorfreak

Pa PS4 igre stavi na vanjski HDD od 1TB. Ne znam zašto bi to držao na SSD-u. Nema nikakvog benefita.

Nexus Ma jesam ali osjeti se brže loadanje igara…itekako…ne u svima…ali dosta njih…

doctorfreak je tu se slazem i ja cekam optiku koju mi ht obecava vec 10 god i ko za k…. uvijek ce na jesen, valjda vec 10 god proslo i dalje cekam tu blazenu jesen. 😂

Taj dio razumijem posto igre kak fifa i nba zauzimaju nenormalno previse memorije. Ali opet mi je 828 koliko vec + 1,2,3TB overkill. 😅

667 GB iskoristivih, ali ako igraš novije naslove dosta toga je 50 ili do 100 GB i brzo se to popuni. Nije li bila i neka strka s COD-om s oko 200 GB ili takk nešto? Meni je dodatni SSD od 1 TB stvarno dobro došao i ne žalim zbog tog upgradea, iako da, puno je dati 1600 kn samo za tako nešto.

Ako vam ne stane na jednu konzolu, kupite dvije.

Ili nemojte kupiti, kao ja.

9 dana kasnije

Laf najbolje ti je cimnut ducan i pitati. Ili odneses njima pa prosljede dalje, iako vjerojatno isto SD.

Zvao, kazu pravac SD, sad se valja vratiti na ps4 😭

Kad tek upalim zvrči kao mlinac za kavu par minuta i onda prestane, a na ds-u škripi r2 kao lud

Razmisljao jesam

led_zeppelin hehe…ma cekic je zakon…puno stvari promijeni…em se vise ne nervira je li radi…em ne mora trazit servis 😀

Ima li tko kakvu preporuku za bežičnu tipkovnicu i miš za PS5? Uzeo bi si za MW2 + općenito da imam.

Pa jebem mu miša, čitam puno vas ima nekih problema sa novom konzolom.

Tako je bilo i sa ostalim prvim serijama prethodnih plejki. Ali za PS1 nisam nikad čul neki masovniji hardverski problem da je bio, mislim pritom na ranije primjerke.

TITANXIS

Zato što se žale i pišu samo oni koji imaju neki problem. 95% ostalih nema nikakvih problema.