Fico Ni kod mene nema nikakvog zujanja.

Konzola je full tiha.

master_x Šalješ tamo odakle si kupio i odakle si dobio garanciju. Očito ti defekt smeta, a rješenje je pred tobom. Garancija -> servis -> popravljena konzola ili zamjena. Ovo baš smrdi na prigovor prigovora radi. Samo se žali, a niš se ne poduzima.

Ja sam neispravnu konzolu kupljenu u drugom dućanu nosio u SD i nikakvih problema nije problema tj ljudi uzeli konzolu i rješili problem u cca mjesec dana.

master_x gdje god da je kupljena na reklamaciju ide u SD makar i odnio u ducan gdje si ju kupio oni ju salju u SD. Vjerojatno ti zavojnica zuji, ako je to reklamacija ti tu nece pomoci.

Meni je full tiha bila i četvorka, o petici da ne govorim.

Tako da mi je kuknjava zbog buke uvek bila nejasna.

Takodje driftovanje i kvarovi na dzojstiku.

Nikada problem nisam imao, ozbiljno mislim da je ovo do igraca i njihovog stila. Posto mnogi moguce nesvesno prilicno grubo postupaju sa analogom.

Centurion Posto mnogi moguce nesvesno prilicno grubo postupaju sa analogom.

Tu si 100% u pravo. I meni analog ide u desno 🥲

Centurion Također nemam problema s kontrolerima još od vremena PS2, za jedinicu su znali driftat. A PS4 je dosta tih, ako govorimo o novijim serijama fat konzola ili slimu. Pro je bučan i jebiga. Morat ću probat s promjenom paste, ionako ga moram rastavit jer mi jedan usb ne radi.

Centurion Nikada problem nisam imao, ozbiljno mislim da je ovo do igraca i njihovog stila. Posto mnogi moguce nesvesno prilicno grubo postupaju sa analogom.

Ima nas kojima je Dualsense prvi kontroler od PS1 kojeg smo morali reklamirati zbog driftanja. Kvaliteta izrade analoga je u banani, ostalo mi djeluje ok, vidjet će se najbolje s godinama korištenja.

Jel ima neko kao ja da počnem igru i igram je par dana ne završim je do kraja i pređem na drugu igru. Sad igram Cyberpunk 2077 zabavan je.

Nanox7 to radimo i s igrama i s filmovima i sa ženama.

8 dana kasnije

Ne kužim??
      Čemu prazne slike?

• [deleted]

Bio sam malo zainteresiran za ovo, ali 240€ 🤣🤣🤣 Jbt pola playstationa