Centurion Također nemam problema s kontrolerima još od vremena PS2, za jedinicu su znali driftat. A PS4 je dosta tih, ako govorimo o novijim serijama fat konzola ili slimu. Pro je bučan i jebiga. Morat ću probat s promjenom paste, ionako ga moram rastavit jer mi jedan usb ne radi.

Centurion Nikada problem nisam imao, ozbiljno mislim da je ovo do igraca i njihovog stila. Posto mnogi moguce nesvesno prilicno grubo postupaju sa analogom.

Ima nas kojima je Dualsense prvi kontroler od PS1 kojeg smo morali reklamirati zbog driftanja. Kvaliteta izrade analoga je u banani, ostalo mi djeluje ok, vidjet će se najbolje s godinama korištenja.

Jel ima neko kao ja da počnem igru i igram je par dana ne završim je do kraja i pređem na drugu igru. Sad igram Cyberpunk 2077 zabavan je.

Nanox7 to radimo i s igrama i s filmovima i sa ženama.

8 dana kasnije

Ne kužim??
    Čemu prazne slike?

• [deleted]

Bio sam malo zainteresiran za ovo, ali 240€ 🤣🤣🤣 Jbt pola playstationa

@Nexus Bome! Kao što je @[deleted] napisao, to je skoro pola PS5. Ali, iskreno, ne bih se čudio da prvi dan bude navala za ovo…

Nakon slučaja s NVidia RTX 4090 (redovi pred trgovinama), teško da me išta može iznenaditi. Također, volio bih, kada ova stvar izađe, da SONY ili netko stručan s YouTube napravi detaljnu recenziju ovoga i da pokuša oprvadati cijenu. Fino su složili taj trailer za njega, samo… Zanima me koliko će sve to imati utjecaj na igranje itd.

Dok sam gledao trailer, sjetio sam se i ovoga.

• [deleted]

Tzereen ja sam svoju disc verziju platio 3750 kn day one 😊

Nešto slično je izveo WD sa SN850 SSD-om, rebrandirali istu stvar, samo s PS znakom i uz blagoslov Sonyja. I veću cijenu samim time. Jadno.

Ma taj ssd na konzoli je glupost imam instalirano 10 igri i jos 200gb free. Ne znam koliko covjek mora odjednom imati igri instalirano i igrati paralelno da mu je potrebno vise od tih 800+. Cisto izdrkavanje