- Uređivano
ikral e to. Pored 60fps-a u svakoj igri, tišina ps5 konzole mi je najveći plus.
Milina je navečer igrati a da se ne moram brinuti, da li će se djeca probuditi.
ikral e to. Pored 60fps-a u svakoj igri, tišina ps5 konzole mi je najveći plus.
Milina je navečer igrati a da se ne moram brinuti, da li će se djeca probuditi.
milicevic87 Osim kad počne "cvilit" ko zujalica.
Ako nekome zuji konzola, javi se da ima defektan proizvod i koristi garanciju. Jednostavno. Meni nikakvo zujanje ne radi. Još uz slušalice, ne čujem ništa od konzole, a nalazi se metar od mene.
Ja sam neispravnu konzolu kupljenu u drugom dućanu nosio u SD i nikakvih problema nije problema tj ljudi uzeli konzolu i rješili problem u cca mjesec dana.
master_x gdje god da je kupljena na reklamaciju ide u SD makar i odnio u ducan gdje si ju kupio oni ju salju u SD. Vjerojatno ti zavojnica zuji, ako je to reklamacija ti tu nece pomoci.
Meni je full tiha bila i četvorka, o petici da ne govorim.
Tako da mi je kuknjava zbog buke uvek bila nejasna.
Takodje driftovanje i kvarovi na dzojstiku.
Nikada problem nisam imao, ozbiljno mislim da je ovo do igraca i njihovog stila. Posto mnogi moguce nesvesno prilicno grubo postupaju sa analogom.
Centurion Nikada problem nisam imao, ozbiljno mislim da je ovo do igraca i njihovog stila. Posto mnogi moguce nesvesno prilicno grubo postupaju sa analogom.
Ima nas kojima je Dualsense prvi kontroler od PS1 kojeg smo morali reklamirati zbog driftanja. Kvaliteta izrade analoga je u banani, ostalo mi djeluje ok, vidjet će se najbolje s godinama korištenja.
Ocekiva nas jos puno vizualni spektakla
Jel ima neko kao ja da počnem igru i igram je par dana ne završim je do kraja i pređem na drugu igru. Sad igram Cyberpunk 2077 zabavan je.
I sa tutorialima na udemyu.
Ne kužim??
Čemu prazne slike?