- Uređivano
Jel zna ko koliko puta mogu shejrat PS acc? Ja sam mislio da samo jednom frendu ali sad sam shejra 1 na ps5, 1 na ps4 i jos ja igram i svi u istovrime mozemo igrat
Jel zna ko koliko puta mogu shejrat PS acc? Ja sam mislio da samo jednom frendu ali sad sam shejra 1 na ps5, 1 na ps4 i jos ja igram i svi u istovrime mozemo igrat
Primary PS4 ne poništava console sharing na PS5.
Znači ovako:
Console sharing uključen na PS5-A: mogu se igrati sve igre s tog accounta na svim accountima na tom PS5
Console sharing isključen na PS5-B: mogu se igrati sve igre s tog accounta samo na tom accountu i to ako si online
Primary PS4-A uključen: mogu se igrati sve igre s tog accounta na svim accountima na tom PS4
Primary PS4-B isključen: mogu se igrati sve igre s tog accounta samo na tom accountu i to ako si online
Wow. U moru glupih i beskorisnih ideja, ova kotira posebno visoko.
Nadasve kontradiktorno, pogotovo kad ti dođe prazna kutija za disk.
Jel mi netko moze dat preporuku za bezicnu tipkovnicu, kupio sam sbox-ovu al mi ju nije zeljelo povezat.
Netrebam ju za nis posebno nego samo da u igri mogu napisat kaj treba.
Tnx
Nesto veliko spremaju
Kaj nije to vec potvrdeno , da ce izdati PS5 sa optickim citacem koji se moze izvaditi/zamijeniti ?
bosscorelli nije službeno potvrđeno. A Henderson više ne zna što spinat za svoj site. Naravno da će Sony reći da je svaka godina "jako važna" za njegovu konzolu
Radi bežično na PC?
Ako se nece moci spojiti bezicno na PC uzmes 8bitdo Wireless USB Adapter 2 koji omogucava da se bezicno spojis sa PS5 kontrolerom na PC, Nintendo Switch…..
escoban i ovako neprigledavaju kad je garancija prikraju odes kazes da nevalja kontroler i dobijes novi
Ako ti ne žele dati, pozoveš inspekciju.
Znam da je ovaj gore post sprdancija na Brijača i moj post ne ide nikog posebno, al Sancta nije dužna mijenjati kontrolere na licu mjesta i ta praksa je čisto izlaženje ljudima u susret.
Ako je netko sumnjiv i ako mi se često pojavljuje sa istom reklamacijom, ima bahat stav i vidim da me mulja, imam puno pravo zaprimit joy i poslat ga kolegama na Jankomir da ga testiraju, bez direktne zamjene u poslovnici.
Ako je kontroler ispravan, vraća se kupcu.
Mislim, svjesni smo svi da ekipa mulja i da se često mijenjaju ispravni kontroleri za nove, ali nije problem odradit zamjenu ako si normalan… al s guštom ću odjebat svakog ko mi se dođe pravit pametan.
Budu li ovi charging stationi ikad na nekakvim akcijama?
Jel netko nosio ps5 na servis kakva su iskustva sa rokovima? Danas ostavio u SD i konzolu i ds, dosao kuci upalio ps4 kad ono bog te mazo sta je ovo ista igra 2 svijeta različita
Ak ima konzola za zamjenu (a mislim da ima, samo me nemoj 100% držat za riječ) i ako ide zamjena, onda bi sljedeći tjedan trebalo bit riješeno.
Ustvari, sad mi sinulo… jbni praznik sutra, roba prema servisu odlazi tek u ponedjeljak jer Gls sutra ne skuplja robu.
Računaj desetak radnih dana ako je sve ok.
Samo nemoj poslije mene gađati ak se oduži , al sa peticama i kontrolerima ide brzo kad ih se ima na stanju.
Ma nemas brige ne znam ni da li su za zamjenu ili popravak sta god, računao sam 15 ak dana, ovakav šok sam doživio još samo kad sam upalio neki remaster Syphon filter-a koji mi je bio vauu kad ono sada
Nadam se da su u krivu
PS5 Users Warned of Potential Design Flaw that Can Ruin Console
Nikad više konzolu u horizontalni položaj, pa makar se zapalila tijekom noći i iscurio sav taj tekući metal (što neće, osim ako ti možda konzola ne padne sa stola sa 1-2m).
Morali su stavit neki oluk bez odvoda,da ne iscuri
Problem je sada šta niti sa HR karticom,nemoguće kupovat sa PS Store-a na mojem UK računu.Znači,uopće ne prizna sad karticu.A 10 god. bilo sve OK.Isključili su valjda sve kartice iz HR za kupovinu na bilo kojem PS Store-u.Nadam se dok to srede da neće biti problema.
Well fuck. Ja ga držim vertikalno od prvog dana i zasad nije procurio.
To su oni isti ljudi koji ti govore da ti se auto može zapaliti u toku vožnje, da te može opucati struja dok se kupaš sa upaljenim bojlerom i slično.
95% ljudi drži konzolu uspravno, jer je u takvom položaju Svijetu i predstavljena. Da je tako kako jest, svi bi mi poslije 2-3 godine imali zamjenske konzole u horizontalnom položaju do sad.
PS5 bi mogao ubuduće dolaziti sa dva DualSense
2 kontrolera, bez igara, manja cijena. To mi daj.