PlayStation 5
- Uređivano
Baš ulijeva povjerenje da će im VRR raditi dobro kada stigne do kraja godine , sada problem s ALLM!
JoelDrake Po meni to nije nikakav problem. Logično da ćeš stavit game mode kad igraš igre, a ostale gluposti isključiti zbog input laga.
- Uređivano
Jel još tko kampirao na Jankomiru danas od 5h ujutro?Kako oni mogu prodavat za 3.900kn novu konzolu bez umjetnih bundleova.Imali 38kom a svi 100-tinjak ih čekalo na red
Kontam da je Pravednik tu negdje iza.
On ih je slikao
Pacijenti čekali satima prije otvaranja ispred dućana da uštede 1000 kn.
- Uređivano
Ne, nemam vremena a i da imam nisam lud da stojim od 5 ujutro za 1000 kn zarade.
Sumnjam da su prodavali više od 1 komada po osobi.
Pogotovo ako je bio red od 100 ljudi.
@Brijac
Zašto je kupac pacijent? Jer nakon godinu i pol želi konzolu po normalnoj cijeni? Jedini pacijenti su naši trgovci i Sony kao firma.
Odavno su mogli omogućiti drugačiji način kupnje.
Želim i ja, ali ne bi tamo kao pacijent stajao satima nema šanse. Još na kraju je hrpa njih stajala bzvz jer su konzole otišle.
Nije vrijedno stajanja i sramoćenja ispred dućana satima bez ikakve garancije da ćeš dobit konzolu.
Pa, da imam namjeru kupiti PS5, sigurno mi ne bi bio problem stajati nekoliko sati u redu. Možda upoznaš nekog zanimljivog.
Ma sad je kao svima svejedno. Problem je stajat 5 sati za usparati 2 soma kuna. Koliko sati moraš raditi da zaradisš 2 soma kuna?