DualSense mi više odgovra jer djeluje malo robustnije od DualShocka. Također, isključio sam vibraciju i adaptivne triggere jer mi čak i smetaju, nije mi to nešto posebno.

Picek Robustniji DualSens? Ne znam, meni bas djeluje krhkije, imam osjecaj da cu ga polomit ako sta jace stisnem...pogotovo te triggere.

darkfenix a velim, meni su triggeri i vibracija isključeni, bila mi je vibracija i na DS4 isključena tako da mi djeluje robustnije. Da su trigger uključeni i da mi R2 i L2 stalno melju kad ih stišćem, vjerojatno bih imao drugačije mišljenje.

Picek Da budem iskren i meni nekako to smeta, ali ne zelim igrat bez vibracija, pa sam spojio Ds4 na Ps5 i tako malo igrao. A naviknut cu se s vremenom...i nekako mi se ta plastika ne svidja kod Dualsensa, preferiram ovu od DS4.

Dualshock djeluje ko zadnje jeftino kinesko smece naspram dualsensea. DSense je superiorniji doslovno u svakom smislu.

Jep, imate male ženske rukice, zato vam Dualshock i leži bolje u rukama.

Dualsense je za muškarčine koji su se naučili baratati "velikim" stvarima.

:shots fired:

Raziel Tvoj i buzov komentar dozivljavam kao "hvalite me moja usta kad drugi nitko nece"...🤗

Ja imam 12cm kad ga bas nategnem dobro, ali DualSense mi je najbolji gamepad. Bas fino lezi.

foggy A jbg kad volim rozo i veliko, sad jos haptic feedback u ustima na VR-u i to je to

Ne znam niti me briga kolikog tko ima, MENI problem ne lezi u velicini, ako niste do sad vec shvatili,lol...vec kako je spajan na dijelovima, ako me kuzite, oni bridovi, nije gladak kao ds4, i nekako me buni taj otpor trigera, stalno sam u strahu da cu ga sjebat ako stisnem jace. Ali naviknut cu se vec, tek sam poceo igrat s njim..

Raziel Dualsense je za muškarčine koji su se naučili baratati "velikim" stvarima.

Ostavi svoje seksualne afinitete po strani molim lepo 😃
            Mi ovdje s malim rukama drzimo motiku s 2 ruke

I have a dream that one day ljudi će prestati kupovati petice po ovim cijenama i da će ovi ciganski dućani biti prisiljeni sniziti cijene.

700 eura za konzolu koja je najavljena da ce se prodavat za 400 , nadam se da je i njima sony diga cijene konzole u nabavi ali nevirujem .

"iNfLaCiJa jEbiGa sTaRi"