In the coming weeks, the PS5 versions of these titles will receive game patches enabling VRR support:

Astro’s Playroom
Call of Duty: Vanguard
Call of Duty: Black Ops Cold War
Destiny 2
Devil May Cry 5 Special Edition
DIRT 5
Godfall
Marvel’s Spider-Man Remastered
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
Ratchet & Clank: Rift Apart
Resident Evil Village
Tiny Tina’s Wonderlands
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Also:

"As an added option, you can also choose to apply VRR to PS5 games that don’t support it. This feature may improve video quality for some games. If this results in any unexpected visual effects, you can turn off this option at any time."

master_x Ja ionako nikakav živi tearing nisam primjetio u nikakvoj igri na ps5...a još kad sam vidio da samo novije telke to podrzavaju mahhh...nebitno 😆

Otkad imam LG C1, u pola godine sam jučer primjetio na jednom kadru screen tearing u AC Valhalla Dawn of Ragnarok. Inače Valhalla obiluje screen tearingom i na Sony 55XF9005 je na momente bio toliko izražen da je bolila glava. C1 je po tom pitanju puno ispred Sonyja no svejedno se tu i tamo malo primjeti. Nadam se da će VRR sada u potpunosti riješiti taj problem.

Nego, kolegi se počela konzola gasiti nakon sat vremena igranja. Netflix mu radi normalno 10 sati u šutu, Twitch isto tako, ali kad nešto igra, konzola se ugasi ili za pola sata, sat vremena, max izdrži 90 minuta. Probao je horizontalno, vertikalno na stalku, ispuhao prašinu, disableao hdmi link, ali ništa nije dalo uspjeha. Ima tko kakvo rješenje?

blade Da nešto ne štima primjetilo bi se po jako izraženoj buci prilikom pokretanja igara jer to je najintenzivniji posao za konzolu. PS5 ima dobro hlađenje i mislim da to ne mora biti nužno slučaj, ali očito se nešto ruši zbog opterećenja u sustavu. Stvarno ne vidim da ćeš nešto sam riješiti...možda da probaš s clear cache i kompletnim resetom? Imaš negdje na netu upute za to pa možda da probaš...

blade Bolje zaminit dok garancija vridi , nego plakat kasnije

LFC ne radi na PS5 uz VRR kad padne ispod 48Hz. e moj Sony.

Moj kad učitava disk prvih 20 ak sekundi stvara užasnu buku i onda se više ne čuje e sad treba li tako pojma nemam.

Na pitanja o garanciji stvarno nemam odgovor jer nije riječ o mojoj konzoli, a nisam pitao. No, već mi je spominjao da ga misli nositi na servis u Sanctu pa valjda ima još. Proslijedim savjete svakako. 👍

Ako mu je slučajno isteklo godinu dana garancije, ali je još uvijek unutar 2 godine od kupnje proslijedi ga meni da testiramo EU zakon da svaki proizvod mora imati 2 godine garancije 😆

5 dana kasnije

Ima ko kakvu preporuku za slušalice za PS5 da nemoram dizati kredit za kupiti.
    Trenutno imam neke no name pa računam kupiti malo bolje.

Laf da nemoram dizati kredit za kupiti

Prvo objasni šta ovo znači.