Tzereen Ja ti mogu napisat iz svojeg iskustva.
Jednom sam samo i zadnji puta bio na otvaranju xiaomi ducana u areni....čekao sigurno 3-4 sata...
Bila je akcija 1+1 gratis za prvih 10 i 2+1 gratis za tipa ostalih 40...
Mislim da sam taman bio negdje 36-37..kolko sam ugrubo izracunao...nezelim znat kak se osjecao tamo taj 41. jer je došao tipa 15 min kasnije od mene.
Dakle ovih prvi deset je valjda cekalo cijenu noc na otvaranje...a stajat samo 3-4 sata u komadu ti izbija živce...pa sam idiot bio bez vode a sam u redu dakle nemres ni po vodu skočit...pa ti taj neki voditelj sere pola sata i priča bajke a mi ko zombiji u redu..onak beživotni sa umjetnim osmjehom jer te eto još i snimaju. I tu ti je fora da ta zarada koju si ti napravio je u biti njima placen marketing...
Baš ono osjecaš se jadan...i misliš si kaj meni ovo treba...i tad sam shvatio da je to cisti konzumerizam...bolje da sam doma sa zenom proveo ta 3-4 sata jer nije sve u lovi...
Odnosno ta lova mi nije spasila život...nebi si opcenitno dopustio više da klošarim na ovaj nacin.
Danas eventualno...nađem dobar oglas...nađem se s likom...evo roba i preprodaja...gospodski tipa 500kn i doviđenja...
Poanta je da je to sjebanih 2 soma kuna...i osjecas se na kraju dana ko debil. Nisam uživao u tom iznosu jer se često dogode neplanirani troskovi pa ti ta lova brzo otiđe. Sjebe te karma na ovaj ili onaj nacin.Nebi to vise nikad ponovio.
Zaradit 2 soma kuna kao fuš...tipa u građevini je tesko fizicki...ali ako je dobra ekipa...možeš u uživat u tome...a na kraju dana se osjecas vrijedno a ne kao debil.
Tako da tze...da rađe budem betonirao s ekipom iz ffa cijeli dan za 500kn...gdje cemo se zahebavat...smijat..popit koju pivu...nego cekat par sati ko debil u redu sa zombijima.