Probaj WRC 10 za DS5
PlayStation 5
HideooKoojima Vjerujem da u utrkama ima (više) smisla, ali do GT7 mislim da ih neću igrati, a možda niti to
StarFox_N Evo, da budem iskren, nije mi to uopće palo na pamet.
Može biti da je više zato što sam naviknut na takav OS na konzolama pa nisam ni registrirao. No to ne oduzima od toga da stvarno je nedostatak i da bi veća kontrola nad personalizacijom OS-a bila ne samo poželjna, već i potrebna.
I dalje. Barem nije kao Xbox-ov OS. Korištenje Xbox Onea bilo je jedno od najstresnijih iskustva koje sam imao otkad igram igre...
- Uređivano
ako koga zanima ponuda iz Sancta domenice ne vrijedi, upravo se vratio iz dućana i kažu da su dobili crveno svjetlo , da se probam javiti u ponedjeljak pa... kaj će biti nemam pojma. uglavnom do prije dva dana je vrijedilo ...uglavnom koliko mi se čini ja ću zakasniti i na svoj sprovod
Nadam se nabaviti ps5 konzolu prije GT 7, osobno mi je stvar principa a Sanctu zaobilazim ubuduće u svim kupovinama bit će zadnja stanica.
A gdje bi ga ti kupio a?
Sancta Domenica ima najjeftinije jer je uvoznik, Ekupi nabije svoje. Druge lihvare niti ne gledaj.
Mall.hr je drugi uvoznik i to ne računaj.
Cijene su kakve jesu, stave ono govno od igre ali nemojte to ubrajati u ukupnu vrijednost.
Konzola je 4500-5000 kn i tako treba gledati.
Tko hoće kupi, tko neće taj čeka ali neće dočekati u ovom slučaju
Pronašao sam jedan PS5 u Kutini @Laf možda se može još spustiti.
https://www.njuskalo.hr/ps5-igre/sony-playstation-5-oglas-36517780
- Uređivano
Hvala dečki, ( Fliper, Herc)
@pravednik na ovo tvoje "a" neću ni odgovoriti obzirom da se ne poznajemo.
- Uređivano
PS kupio Nintendo
- Uređivano
Brijac
Najava za album ili spot nekog muzicara iz Japana(Collab sa sonijem), cak nije postovano ni sa sonijevog glavnog naloga, eno tviter vristi backwards compatibility, zbog 1.23.
A na youtubu ima duzi video koji sve "objasni".
Japan treba zabraniti kao zemlju.
Oce dolazit ovo na nase trziste
https://direct.playstation.com/en-us/accessories/accessory/ps5-console-covers-midnight-black.1000029754
Bome 60€ za komad plastike, ali da ga jebeš, stvarno želim neki u boji. I nisam prije napisao, jako mi se dopada kaj se tako lako mogu skinuti stranice da se bolje počisti konzola. Fini dizajn.
Samo origiggi , no fake shit