Frank

Zanimljiv lik da toliko još traje 😂

Samo nije baš tako idealno da mu netko promjeni email i šifru može se pozdraviti s accountom ( takoder i oni koji su na drugim slotovima).

Npr. Ja i @Marcilius + njegov pajdo na PS4 uzeli GT 7 za 160 po glavi što je super ✌️

Plejstejšn je najbolji

PS ce uskoro pocet nasumicno stvaljat neke kodove na razlicitim mjestima i oni ce omogucit mogucnost dobitka ps5

4mal veće šanse su mi pogodit eurojackpot

Samo bi htio pohvaliti playstationsupport , nije prvi put da su mi pomogli oko problema i to vrlo kratkom roku max 3 dana . Sad su mi vratili novac za Cyberpunk 2077 jer nisam znao da igra nema Njeamcku sinkronizaciju .

Nište idem radit švabski acc 😃

Cekaj Njemacki store trazi podatke sa osobne zbog PG18 rateinga , pa ja cu popizdit -.-

I usput koga jebu , CB2077 verzija na svabskom storeu ima 8 jezika na našom samo 3

Edit: rješeno CyberDE se skida , sad je pitanje sta prvo pokrenut Cyber ili Horizon cilo vrime se nema sta igrat i sad neznam sta da pokrenem -.-

Horizon, ali polako. Elden Ri... erm, Cyberpunk može pričekati.

• [deleted]

escoban horizon pa elden ring pa onda gt7 i onda tek cyberpunk uz gt7 ako do tad ne izade nista bolje 😁

Ma taj eldenring nije vridan 500 kn kad padne na 120 mozda razmislim

Nemam skill ni strpljenje za takve igre. Neka ih.

9 dana kasnije

Evo, nakon Demons Souls remakea (kojeg sam na kraju vratio misleći da je možda problem s diskom) isti problem s Elden Ringom.

Instaliram normalno, može se igrati prije kompletne instalacije s updateom (jedino sad nisam probao kompletno instalirati igru offline, dakle bez updatea),ali kad se skine i update za igru nakon instalacije, samo napiše "cant start app or game" odnosno baca error CE-100095-5.

Probao otići u safe mode prije druge instalacije i ponovnog downloada updatea, obrisao i cache i išao na rebuild database, ista stvar.

Nat type mi je 3, ali ako ne igram online, ne znam zašto bi mi to radilo probleme? Probao sam isključiti net, pa pokrenuti igru, nula bodova isto. Ne znam, probat ću resetirati router, mislim da je opcija za otvaranje portova označena, ali stvarno nisam načisto što više raditi.

Report - riješio problem. Čini se da iz nekog razloga dolazi do korupcije podataka ako se ostavi konzolu da skida update dok je u rest modu. Ne znam je li to problem ograničen na Fromove igre (na netu kažu da ima sličnih slučajeva i za ostale igre) i je li zapravo još veća vjerojatnost kako je problem do Sonyja i nesređenog OS-a za PS5.

Uglavnom, više ne radim update u rest modu.

10 dana kasnije

Da li save data na USB za Ps5 funkcionira isto kao i na prošlim plejkama?
        Znači moraš neki folder otvorit za save data i tamo spremat ili su to malo unaprijedili sad?

Baš sam razmišljao o tome i Eldenu. Ako je opet više endinga kao u ostalim From igrama, kontam si da bi onda umjesto USB-a trebalo napraviti backup na cloud, potom odspojiti PS5 s neta, otključati ending, obrisati save, pa onda opet se spojiti na net i napraviti DL istog s clouda i tako ponovno onoliko koliko ima endinga. Valjda bi tako trebalo raditi?

Zero Bi..isto sam radio sa demons souls...naravno funkcionira...

Zero prodaj ga kao da je 10/10 i kampiraj da kupis novi

Zero rest mode na PS5 inače zna biti problematičan s tim da su dosta bugova riješili updateovima. No rest mode ne koristim gotovo nikad, radije ostavim plejku upaljenu dok se nešto skida nego da je stavljam u rest mode.