Fico Ono što mi je ipak veliki nedostatak je trajanje baterije na DualSenseu. Čini mi se da je dosta kratko. Koliko vama traje baterija?

Dosta duže nego na Dual Shocku 4. Ova mi traje redovito dvije-tri sesije. DS4 je baš bio pijavica.
Ali dosta ovisi od igre do igre. Multiplayer igre brzo potroše jer ekipa ima konstantno uključene mikrofone, pa se ti zvukovi iz nekog razloga puštaju iz kontrolera. I da bar nešto pričaju, nego je to nekakav blagi šum koji pije bateriju. Opcija je mute, ali ako je tiho i ako si koncentriran, zaboraviš se.

Ja sam bio zadovoljan i sa dzojstikom sa 4, mogao je da opegla 6 sati. Isto je i sa Dualsensom, mada od trenutka kada javi da je prazan, do stvarnog praznjenja protekne i vise od sat vremena.
Kontam da drzi oko 6 sati.
Inace za mene se podrazumeva da imam 2 dzojstika i punjac.
Sjajna stvar, uvek puni kontroleri, nema cekanja. Odmah igras.
Jedan nije dovoljan.

Centurion mada od trenutka kada javi da je prazan, do stvarnog praznjenja protekne i vise od sat vremena.

To se inače zove deep discharge i ubrzano skraćuje vijek i kapacitet litij ionskih baterija u uređajima.

Jel itko primjetio da se DS ne gasi?
    Ne znam jel samo meni, ali sami kontroler se uopće ne gasi dok gledam npr. film na Netflixu.
    DS4 se ugasio nakon 2-3 minute dok DualSense ostaje upaljen apsolutno čitavo vrijeme dok stoji.
    Nigdje ne nalazim opciju da se to uključi, ali trajanje baterije mi je primjetno duže nego na DS4, ali ne znam jel to zato jer imam DS4 od launcha ili stvarno duže traje.

Izostanak lightbara je definitivno od pomoći za battery life, al da se gasi dok nije aktivan trajao bi još duže.

wooddiebone Settings -> System -> Power Saving -> Set time until controller turns off. Mislim da je 10 minuta minimum.

buz A kaj ako sam afk tih 10min ( tipa prisralo mi se pa sam na wcu ) i kad se vratim samo stisnem ps gumb na kontroleru i odmah proradi ili te baci van u meni od pocetka konzole?

• buz

•  
            •  
            •  
            •  
          • Uređivano

doctorfreak Brže kakaj, a ne moraš ni ruke prat svaki put.

Pa upali se samo kontroler, igra će ti dati prompt da je ugašen.

A u accessories postavkama možete dimati to nepotrebno svijetlo na DualSenseu, ali ne znam da će to znatno produljiti trajanje baterije. Vrijedi probati.

buz zahvaljujem...a jbg volim se gospodski isprazniti...polako i čitajući novine..jedino mjesto za potpuni mir u kuci.

Svijetlo i vibration na LOW.
            Tak i tak je prejako.

Zvučnik isto smanjiti.
            Drži me dosta bolje od DS4.

Mada ja gasim adaptive trigere i ostalo u igrama. Gimmick totalni i osim u Astrou nije dobro iskorišteno.
            U Spidermanu više smeta nego koristi.

Ni DS4 ni Dualsense nemaju bateriju za pohvalu. Meni je to otprilike jednako. Dosta slabo.

Baterija bi trebala trajati barem 20 sati, a ne 6-7.

Kako sam promijenio tarifu kućnog interneta sa 50 na 200Mbit, dobio sam i novi ruter. Imao sam problema s internetom na ps5 kad sam se spojio na novi ruter. Brzina mi bila svega oko 2Mbita.
            (Mobitel je uredno prikazivao na speedtestu 200mbit)
            Čitao sam malo po internetu i našao riješenje, da može pomoći ako se frekvencija na ps5 stavi na 5GHz. Do sada mi stajalo na automatic, a vjerojatno mi se spajalo na 2,4Ghz. Sada na 5ghz leti. 4K 60fps HDR videa na youtube sada jede za doručak.
            Dirt 2 (70GB) sam skinuo za manje od sat vremena.
            Tako da ako netko bude imao taj problem, nek se nađe ovaj post.
            Mobitel

PS5

wooddiebone možeš i rućno ugastiti DS dok gledaš filmove na Netflixu. Stisne PS button, idi dolje gdje je ikona kontrolera i stavi Turn Off kad ga ne želiš koristiti. Kad ti opet zatreba jednostavno ga upali na PS buttonu.

Na ekupi imate bundle sa 2 igrice + media remote i popust sa kodom AS500KN

Fikoriii Na ekupi imate bundle sa 2 igrice + media remote i popust sa kodom AS500KN

Ispadne 5000 kn. I dalje puno, ali s obzirom da su nedavno krenuli i s preko 6000 cijenama ovo nekako daje nadu da bi moglo ići prema dolje ili barem da neće ići gore. Možda ljudi nisu kupovali po onim 6000+ cijenama.

Ljudi, jeste vi skužili da slobodan space na disku rapidno pada ako se koriste igre koje imaju i PS4 i PS5 verzije?

Postoji:

• slobodno
                • potrošeno na igre
                • potrošeno na sejvove
                • media, ako se ne varam
                • OSTALO

To ostalo zna narasti i do 300 gigabajta ako na disku imate takve igre (tipa Valhalla).
                Sad kad sam ju maknuo, sad mi je pod OSTALO samo 116GB.

Tzereen
                  Ako igraš PS4 verzije sa upgradeom na PS5.
                  PS5 ostavi i PS4 verziju te na nju prekopira PS5.
                  Problem je da to ne vidiš, PS4 verzija se ne presnimi niti obriše, ode pod to OSTALO na disku.

Sony i njihovi programeri nisu skužili problem nakon godinu i pol.
                  Taj problem sam skužio na launchu, prijavio reda radi ali očito im dugo treba.

Taj disk od 650 GB se brzo popuni sa današnjim igrama, stvarno netrebaju takve pizdarije raditi.

Zna netko za ovaj USB problem ?

Brijac mislim da je ovo zasad najjeftinija opcija s obzirom da je novo, jedino gdje se moze naci za manje je njuskalo

Di bi bio najbolji izbor digitalnih PS igara?
                  Konkretno, ima li negdje Witch Queen po nižoj cijeni nego na PS Storeu?

Daj pomagajte, dobio nekakav premium ruter od t-scuma i sad se ne mogu spojiti u npr. Apexu na server.