yakuza_stinger Uglavnom bi se složio s impresijama @FicoLegend - pogotovo DualSense, kada je iskorišten kako spada, stvarno daje jednu novu dimenziju imerzivnosti. Naravno zasad pričam o Astru - led je led, hodanje po staklu je doista to, otpor na triggerima daje osjećaj kao da stvarno natežem opruge itd.
To je stvarno jedina igra gdje je ovo imalo nekog smisla (barem meni, zasada). Iz nekog razloga kad god igra koristi triggere u 2 stanja, da možeš do pola pullat isti, a da je na pull do kraja drugi potez, ja kao sivonja stišćem do kraja i L2 i R2. Valjda navika. Počinje me to lagano živcirat, imam feeling da ću otkinut te triggere kad krenem stiskat. Tipa u Guardiansima imaš Charge da stisneš R2 do kraja i onda ga opet siluješ, i totalno random uspijeva jer je otpor na sredini i ovo ispada užasno traljavo.
Za SSD nemam što reći osim da je meni i dalje loading time broj 1 za ovu generaciju. To me najviše i dalje veseli.
Also, konačno je neki update dodao da mogu direkt na izborniku igara uploadat i skinut sejvu s Clouda. Ne moram više u settingse za to 😃