Problemi s DualSenseom za PS5
Da, Powerline adapteri su odlicno rijesenje iako mi je nevjerojatno da se takva smetnja dogadja. Vjerojatno se to moze rijesiti nekim updateom firmwarea, mozda Sony vec radi na fixu.
a konzola koliko ima jamstvo, mislim kontroler ide uz to naravno?
ako je dvije godine trebali bi ti zamjenit iako Zelda je trgovina a ne servis, oni to šalju u servis, tako bi trebala većina trgovina poslovat.
e sad tu trgovci su domišljati i svašta navode da nisi se sa proizvodom ophodio kak spada i bio sadista prema istom i slični navodi, samo da ne moraju poslovat dalje jer njima je u interesu prodaja i zarada i šlus a kad im neko dođe sa neispravnim proizvodom pa i uz jamstvo, diže im se kosa na glavi.
Peki5 u SD jamstvo je na sve 24 mj. Ukljucujuci i kontrolere dobivene uz konzolu.
Jesu plavi, crveni i ljubičasti bolji što se tiče driftanje i r2 tipke??
Svi su isti
Zar Sony stvarno još uvijek nije riješio taj problem s driftanjem?
- Uređivano
Ja imam 2 dualsense kontrolera, oba za sada nekim čudom bez problema s driftanjem.
- Uređivano
Složio bi se i s onim da ovisi i o igraču, ako kao sivonja vučeš analog normalno da će se sjebati
Kod mene također s dva gamepada sve oke, jedan koristim ja, drugi supruga.
Što se tiče PS4, imao sam 4 kontrolera i nikad nikakvih problema. Kupim kumčetu za krizmu PS4 s dva gamepada i oba počela driftati, čak se i desni analog sjebao. Igrao je Fortnite pa pretpostavljam da je žešće gurao analoge.