@prayer Ma problem je sta je meni zicano na katu ne mogu ga spojit nikako u svojoj sobi u prizemlju. A budem vidio nesto cu iskombinirat za net.

jeedah Ako nemaš dva brojila u kući za sva i kat možeš spojiti sve preko powerline adatera 🙂

Da, Powerline adapteri su odlicno rijesenje iako mi je nevjerojatno da se takva smetnja dogadja. Vjerojatno se to moze rijesiti nekim updateom firmwarea, mozda Sony vec radi na fixu.

Fenix Innbox v80

@prayer hvala na preporuci to zvuci ko super rješenje budem si naručio.

mjesec kasnije

ante-sb

Pitanje za sve,

olabavila mi je tipka R2 na dualsenseu kupljenom uz konzolu u zelda poslovnici prije godinu i pol dana, mogu li sa računom otići da mi zamjene ili mi neće dozvoliti jer je stariji od godinu dana. Ima li netko iskustva sa zamjenama u Zeldi?

Hvala unaprijed svima

Peki5

a konzola koliko ima jamstvo, mislim kontroler ide uz to naravno?

ako je dvije godine trebali bi ti zamjenit iako Zelda je trgovina a ne servis, oni to šalju u servis, tako bi trebala većina trgovina poslovat.

e sad tu trgovci su domišljati i svašta navode da nisi se sa proizvodom ophodio kak spada i bio sadista prema istom i slični navodi, samo da ne moraju poslovat dalje jer njima je u interesu prodaja i zarada i šlus a kad im neko dođe sa neispravnim proizvodom pa i uz jamstvo, diže im se kosa na glavi.

Peki5 u SD jamstvo je na sve 24 mj. Ukljucujuci i kontrolere dobivene uz konzolu.

Peki5 možeš. Eventualno će te proslijedit Sancta Domenici kao službenom zastupniku, ali do 2 godine vrijedi.

Fenix hvala puno svima, nasao sam jamstveni list iz zelde koji glasi na sancta domenicu te vrijedi do 2 godine od kupovine tako da cu uspjeti zamjeniti

24 dana kasnije

evo jos jedan kontroler drifta (treci po tedu)-.- jadni ovi u SD

@Tuhy jel znas mozda koliko je garancija na dualsense? Vidim da sam ovaj uze prije godinu dana

escoban

2 godine.

Odnesi u najbližu SD, ić će zamjena u poslovnici il će se poslat na servis pa će tamo zamjenit.

Samo ako ih ima, jer su prekjučer stigli a prodaju se ko blesavi.

Jesu plavi, crveni i ljubičasti bolji što se tiče driftanje i r2 tipke??

Zar Sony stvarno još uvijek nije riješio taj problem s driftanjem?

Matador Nemaju potrebe, ljudi i dalje kupuju.

S druge strane, sad će godinu dana kako imam PS5 i još mi ništa nije s DualSenseom, a bome igram podosta. (sad će krenuti rikavati čim sam ovo napisao)

Ja imam 2 dualsense kontrolera, oba za sada nekim čudom bez problema s driftanjem.

Složio bi se i s onim da ovisi i o igraču, ako kao sivonja vučeš analog normalno da će se sjebati 😆

Kod mene također s dva gamepada sve oke, jedan koristim ja, drugi supruga.

Što se tiče PS4, imao sam 4 kontrolera i nikad nikakvih problema. Kupim kumčetu za krizmu PS4 s dva gamepada i oba počela driftati, čak se i desni analog sjebao. Igrao je Fortnite pa pretpostavljam da je žešće gurao analoge.