Problemi s DualSenseom za PS5
a konzola koliko ima jamstvo, mislim kontroler ide uz to naravno?
ako je dvije godine trebali bi ti zamjenit iako Zelda je trgovina a ne servis, oni to šalju u servis, tako bi trebala većina trgovina poslovat.
e sad tu trgovci su domišljati i svašta navode da nisi se sa proizvodom ophodio kak spada i bio sadista prema istom i slični navodi, samo da ne moraju poslovat dalje jer njima je u interesu prodaja i zarada i šlus a kad im neko dođe sa neispravnim proizvodom pa i uz jamstvo, diže im se kosa na glavi.
Peki5 u SD jamstvo je na sve 24 mj. Ukljucujuci i kontrolere dobivene uz konzolu.
Jesu plavi, crveni i ljubičasti bolji što se tiče driftanje i r2 tipke??
Svi su isti
Zar Sony stvarno još uvijek nije riješio taj problem s driftanjem?
- Uređivano
Ja imam 2 dualsense kontrolera, oba za sada nekim čudom bez problema s driftanjem.
- Uređivano
Složio bi se i s onim da ovisi i o igraču, ako kao sivonja vučeš analog normalno da će se sjebati
Kod mene također s dva gamepada sve oke, jedan koristim ja, drugi supruga.
Što se tiče PS4, imao sam 4 kontrolera i nikad nikakvih problema. Kupim kumčetu za krizmu PS4 s dva gamepada i oba počela driftati, čak se i desni analog sjebao. Igrao je Fortnite pa pretpostavljam da je žešće gurao analoge.
- Uređivano
Da, ima i u tome istine. Meni su dva krepala od PS2 pa do PS5. Jedan na PS2 jer je kabel bio omotan okolo i spigao je jedan analog, drugi na PS4 i to zbog jebenog pecanja u RDR2…
Ostalo sve radi, a sveukupno ih je bilo 7. Tako da da, rekao bih i ja da ovisi i o tipu igrača
Matador Mislim da je više do dobavljača, odnosno proizvođača tih komponenti u kontroleru koje su upitne kvalitete/dizajna. Ako se ne varam, spominjalo se da je isti proizvođač zadužen i za MS kontrolere, odnosno izradu analoga i sastavnih dijelova. To je nešto što bi se trebalo riješiti, ako ništa drugo onda jer vjerujem da i Sony i MS dobivaju po džepu zbog čestih reklamacija. Ili se barem nadam da imaju gubitak i da će nešto poduzeti s obziromda sam i ja jedan od te ekipe što je reklamirala kontroler unutar jamstva.
E da je milijarderskim kompanijama jedan takav inženjer
Realno, ja nisam imo problema sa nijednim kontrolerom unazad par godina i definitivno držim tezu da ovisi o tome dal siluješ kontroler il igraš normalno.
Naravno, problem sa driftanjem postoji te se pojavi i kod normalnog igranja, ali em pun kurac ekipe prijavljuje taj "kvar" samo da dobi novi joy, em i sam način korištenja zasigurno utječe na to.
Propadanje R2 tipke mi je nešto što bi okarakteriziral ko lošije odrađen dio na inače fenomenalnom kontroleru.
To driftanje analognih palica dobro dođe u Days Goneu, čak poželjno kad se vozikaš na bajku .
U današnje vrijeme su puno igra, (kako tko) ali puno sati se provede pred ekranom igrajući nekaj. Više igrača ima i više zabilježenih slučaja driftanja.
Prvi slučaj sam ja imal kod dual shocka za PS1, Dakako materijali su bili 95 % tvrda plastika a te palice samo gornji dio gumiran a baza od plastike, kontakti su bili skoro pa neuništivi i jedina prepreka između kontakata i tipki mogla je biti prašina, masnoća, opčenito neka zmazanoća. Nastavilo se i sa PS4 ali manje jer manje sam i igral.
Bil je to nebitan problem i možda je mučil sve hard core PS1 igrače ali bilo je to pod uobičajeno ako si ga puno koristil (kontroler) pa se nakupilo zmazanoće i malo je mehanika odradila svoje.
Meni su se strašno znojile ruke i nakupilo na kontroler prljavštine a bio materijal kućišta koji nije pasal mom PH kože. Jednom sam čak navukao vunene rukavice da riješim makar to sa znojenjem jer puno se igralo non stop ali ubrzo sam prestal sa tom praksom. Uglavnom kaj se drifta ticalo malo se zarotiralo palicama da se izcentrifugira zmazanoća i deri dalje