Nisam napomenuo da uopće ne koristim vibraciju i one adaptivne trigere jer mi to nije nešto posebno, a bezveze oštećuje kontroler i skraćuje trajanje baterije.

led_zeppelin Tuhy što ne valja sa baterijom na plavom ?

Malo mi traje… svega par sati

Sad sam se čul s SD reklamacijama. Čim sam spomenul drift i garanciju, ženska me uputila da zovem Playstation support.

Zovem njih, izložim problem i pitanja, a neka slovenka na lošem hrvatskom me počne uvjeravat da je garancija samo godinu dana i da napravim update kontrolera, pa bu sve ok Ha-Ha-Ha.

Preostaje mi da se zaletim u najbliži SD dućan (meni onaj u wg) i probam ostavit kontroler pa app.

Spomeni ti njima Brijača i inspekciju i dat će ti dva nova kontrolera za tvoj jedan 😆

Brijac

Izgleda da SD alužba za korisnike isto čita ovu temu.

Sad mi se javila Marinica na mail i rekla nek donesem kontroler zajedno sa računom u najbližu poslovnicu

nino Ja kad sam uzimao charging station ispred mene na kasi je bio čovjek
      došao reklamirati bijeli dualsense ( uzeo crni u zamjenu ). Dečko ga je samo tražio
      da potpiše neki papir koji je ispunio, pitao ga za boju i to je to. Nikakve provjere,
      slanja na servis dualsense-a nije bilo. uzeo njegov stari dao mu novi i to je to.
      A meni je osobno u istom dućanu kada sam uzimao rozi prije 2-3 mj samo
      rekao dečko jamstvo ti je 24 mj i to je to. Tako da samo uleti u neku sd poslovnicu
      sa njim, računom i to je to.

S obzirom da mu ja radim u Westgateu, vidjet ćemo dal će bit uletavanja il izletavanja😆😎

@nino Navrati samo u WG, dobiš odmah novi bijeli.

Čul sam se sa svojima iz servisa, vele da nije bed.

Tuhy uletavam sigurno, a izletit bi mogli obojica….. na pivu

Ja sam uzoran, ne pijem na radnom mjestu 😇

Isto njesra sa tim driftanjem ima i Xbox XS gamepad.Nakon niti god.dana desna gljiva otkazala.Dobro šta firma od @Tuhy imala akciju 😁 .

Eto, danas popodne bio kod @Tuhy u SD, nažalost nismo se sreli, ali ako te put nanese u Zlatar, javi se, plaćam pivu

Kontroler promijenili, dobil novi sa 24mj garancijom. Sve bilo gotovo za manje od 5 min., čak nisam trebal ništa potpisivati

Došal malo kasnije, jbga.

Ak ću ić k bivšoj u Belec, navratim na pivkana 😆😆

Bitno da sve riješeno kak treba 👍🤝

Tuhy jel ce biti kakva akcija u SD na novi dji osmo action 3 ? Kao sto zna biti prilikom preordera na neke druge stvari i sl, popusti na vise sto vec. 😁

Jbga, nemrem znat.

Moji svako malo nekaj grunu, al dal će ove nive stvari, bome ne znam

Je li ikome ne želi punit s nijednim drugim kabelom osim s onim koji je baš došao s PS5? Imam i kvalitetnijih i manje kvalitetnijih kabela, ali samo od onog u kutiji dobiva konkretne ampere

Ja isto imam čudan problem, znači dok je konzola spojena na WiFi niti jedan kontroler mi se ne želi spojiti no dok je na Lan II offline sve uredno radi

Jesi na Optimi?

Zaprimali smo dost takvih slučajeva, velika većina je bila na Optimi i do toga je bil problem. Ne pitaj me za objašnjenje jer nemam blage…

Tuhy

Ma na Iskonu sam, bio sa čitao malo na netu o tome i baš bizarni bug. No ne igram se online tako da mi ne smeta

prayer Susjedu smo riješili preko reseta konzole iz safe moda-a. Nakon toga sve normalno. Iste probleme je imao kao i ti.