Fenix Innbox v80

@prayer hvala na preporuci to zvuci ko super rješenje budem si naručio.

mjesec kasnije

ante-sb

Pitanje za sve,

olabavila mi je tipka R2 na dualsenseu kupljenom uz konzolu u zelda poslovnici prije godinu i pol dana, mogu li sa računom otići da mi zamjene ili mi neće dozvoliti jer je stariji od godinu dana. Ima li netko iskustva sa zamjenama u Zeldi?

Hvala unaprijed svima

Peki5

a konzola koliko ima jamstvo, mislim kontroler ide uz to naravno?

ako je dvije godine trebali bi ti zamjenit iako Zelda je trgovina a ne servis, oni to šalju u servis, tako bi trebala većina trgovina poslovat.

e sad tu trgovci su domišljati i svašta navode da nisi se sa proizvodom ophodio kak spada i bio sadista prema istom i slični navodi, samo da ne moraju poslovat dalje jer njima je u interesu prodaja i zarada i šlus a kad im neko dođe sa neispravnim proizvodom pa i uz jamstvo, diže im se kosa na glavi.

Peki5 u SD jamstvo je na sve 24 mj. Ukljucujuci i kontrolere dobivene uz konzolu.

Peki5 možeš. Eventualno će te proslijedit Sancta Domenici kao službenom zastupniku, ali do 2 godine vrijedi.

Fenix hvala puno svima, nasao sam jamstveni list iz zelde koji glasi na sancta domenicu te vrijedi do 2 godine od kupovine tako da cu uspjeti zamjeniti

24 dana kasnije

evo jos jedan kontroler drifta (treci po tedu)-.- jadni ovi u SD

@Tuhy jel znas mozda koliko je garancija na dualsense? Vidim da sam ovaj uze prije godinu dana

escoban

2 godine.

Odnesi u najbližu SD, ić će zamjena u poslovnici il će se poslat na servis pa će tamo zamjenit.

Samo ako ih ima, jer su prekjučer stigli a prodaju se ko blesavi.

Jesu plavi, crveni i ljubičasti bolji što se tiče driftanje i r2 tipke??

Zar Sony stvarno još uvijek nije riješio taj problem s driftanjem?

Matador Nemaju potrebe, ljudi i dalje kupuju.

S druge strane, sad će godinu dana kako imam PS5 i još mi ništa nije s DualSenseom, a bome igram podosta. (sad će krenuti rikavati čim sam ovo napisao)

Ja imam 2 dualsense kontrolera, oba za sada nekim čudom bez problema s driftanjem.

Složio bi se i s onim da ovisi i o igraču, ako kao sivonja vučeš analog normalno da će se sjebati 😆

Kod mene također s dva gamepada sve oke, jedan koristim ja, drugi supruga.

Što se tiče PS4, imao sam 4 kontrolera i nikad nikakvih problema. Kupim kumčetu za krizmu PS4 s dva gamepada i oba počela driftati, čak se i desni analog sjebao. Igrao je Fortnite pa pretpostavljam da je žešće gurao analoge.

Da, ima i u tome istine. Meni su dva krepala od PS2 pa do PS5. Jedan na PS2 jer je kabel bio omotan okolo i spigao je jedan analog, drugi na PS4 i to zbog jebenog pecanja u RDR2…

Ostalo sve radi, a sveukupno ih je bilo 7. Tako da da, rekao bih i ja da ovisi i o tipu igrača

Matador Mislim da je više do dobavljača, odnosno proizvođača tih komponenti u kontroleru koje su upitne kvalitete/dizajna. Ako se ne varam, spominjalo se da je isti proizvođač zadužen i za MS kontrolere, odnosno izradu analoga i sastavnih dijelova. To je nešto što bi se trebalo riješiti, ako ništa drugo onda jer vjerujem da i Sony i MS dobivaju po džepu zbog čestih reklamacija. Ili se barem nadam da imaju gubitak i da će nešto poduzeti s obziromda sam i ja jedan od te ekipe što je reklamirala kontroler unutar jamstva.🤣

Sorcerer Perusona, jesi to ti?: p Pa ne znam zašto nisu riješili priblem sa Seginim rješenjem; možda ovi i dalje drže patent na to? Zašto ne pošalješ mail Sonyju i MS-u, možda ti i odgovore?

Zero Je. To je Perusona.

Sorcerer Ne znam zašto ali nešto će morati poduzeti.

Sigurno gube dosta novca na reklamacije.

E da je milijarderskim kompanijama jedan takav inženjer

Realno, ja nisam imo problema sa nijednim kontrolerom unazad par godina i definitivno držim tezu da ovisi o tome dal siluješ kontroler il igraš normalno.

Naravno, problem sa driftanjem postoji te se pojavi i kod normalnog igranja, ali em pun kurac ekipe prijavljuje taj "kvar" samo da dobi novi joy, em i sam način korištenja zasigurno utječe na to.

Propadanje R2 tipke mi je nešto što bi okarakteriziral ko lošije odrađen dio na inače fenomenalnom kontroleru.