Problemi s DualSenseom za PS5
a konzola koliko ima jamstvo, mislim kontroler ide uz to naravno?
ako je dvije godine trebali bi ti zamjenit iako Zelda je trgovina a ne servis, oni to šalju u servis, tako bi trebala većina trgovina poslovat.
e sad tu trgovci su domišljati i svašta navode da nisi se sa proizvodom ophodio kak spada i bio sadista prema istom i slični navodi, samo da ne moraju poslovat dalje jer njima je u interesu prodaja i zarada i šlus a kad im neko dođe sa neispravnim proizvodom pa i uz jamstvo, diže im se kosa na glavi.
Peki5 u SD jamstvo je na sve 24 mj. Ukljucujuci i kontrolere dobivene uz konzolu.
Jesu plavi, crveni i ljubičasti bolji što se tiče driftanje i r2 tipke??
Svi su isti
Zar Sony stvarno još uvijek nije riješio taj problem s driftanjem?
- Uređivano
Ja imam 2 dualsense kontrolera, oba za sada nekim čudom bez problema s driftanjem.
- Uređivano
Složio bi se i s onim da ovisi i o igraču, ako kao sivonja vučeš analog normalno da će se sjebati
Kod mene također s dva gamepada sve oke, jedan koristim ja, drugi supruga.
Što se tiče PS4, imao sam 4 kontrolera i nikad nikakvih problema. Kupim kumčetu za krizmu PS4 s dva gamepada i oba počela driftati, čak se i desni analog sjebao. Igrao je Fortnite pa pretpostavljam da je žešće gurao analoge.
- Uređivano
Da, ima i u tome istine. Meni su dva krepala od PS2 pa do PS5. Jedan na PS2 jer je kabel bio omotan okolo i spigao je jedan analog, drugi na PS4 i to zbog jebenog pecanja u RDR2…
Ostalo sve radi, a sveukupno ih je bilo 7. Tako da da, rekao bih i ja da ovisi i o tipu igrača
Matador Mislim da je više do dobavljača, odnosno proizvođača tih komponenti u kontroleru koje su upitne kvalitete/dizajna. Ako se ne varam, spominjalo se da je isti proizvođač zadužen i za MS kontrolere, odnosno izradu analoga i sastavnih dijelova. To je nešto što bi se trebalo riješiti, ako ništa drugo onda jer vjerujem da i Sony i MS dobivaju po džepu zbog čestih reklamacija. Ili se barem nadam da imaju gubitak i da će nešto poduzeti s obziromda sam i ja jedan od te ekipe što je reklamirala kontroler unutar jamstva.
E da je milijarderskim kompanijama jedan takav inženjer
Realno, ja nisam imo problema sa nijednim kontrolerom unazad par godina i definitivno držim tezu da ovisi o tome dal siluješ kontroler il igraš normalno.
Naravno, problem sa driftanjem postoji te se pojavi i kod normalnog igranja, ali em pun kurac ekipe prijavljuje taj "kvar" samo da dobi novi joy, em i sam način korištenja zasigurno utječe na to.
Propadanje R2 tipke mi je nešto što bi okarakteriziral ko lošije odrađen dio na inače fenomenalnom kontroleru.