Ovaj iz SD mi spominje kako kontroleri koji nisu u bundelu sa PSom su kvalitetniji , iako mi to nedrzi bas vodu .Al vidit cemo ocito cu svako 6mj morat minjat bar ih daju dzaba 😂

escoban Hrabar odgovor 😃

jbt čekaš plejku godinu dana...onda moliš boga da dobiješ tihi hladnjak i da kontroler ne rikne za par dana xD

doctorfreak Kad razmislis ovo sa kontrolerom je dobro , imat ces svako polagodine novi kontroler i jos mores birat boje 🤣

Ja sam također svoj promjenio 23.12.

Noć prije osjetio u F1 da lagano drifta lijevi analog prema desno. To je kontroler koji sam dobio s konzolom tamo u trećem četvrtom mjesecu. Čak nisam toliko ni igrao zbog manjka vremena (možda 200 sati max sveukupno, ako i toliko), ne bacam kontroler nikad i uvijek stoji u ladici kada se ne koristi.

Nije bilo nikakvih problema sa zamjenom.

Tih problema s driftom se sjećam još od PS One, kasnije nisu bili toliko izraženi sve do sad očigledno.

Nexus

Meni se isto to događa s DS5 kontroler ok samo je razlika što je star 4 mjeseca ako se ne varam.
        Mazim ga i pazim ali opet uzalud , kvaliteta je 💩

3 mjeseci kasnije

Desilo mi se to mozda 2x , pusti da stane blinkat spoji ga kablom na PS5 i onda stisni PSbutton

Trenutno sam offline i radi normalno samo što ne svjetli plavo, ali čim se povežem na internet problemi

23 dana kasnije

Pozdrav,

jeli mogu doći u SD sa računom iz drugog dućana gdje je kupljen kontroler zasebno i zamjeniti ?

mjesec kasnije

Meni se sad pojavio drift na dualsensu 5 mjeseci nakon isteka garancije, zna li tko ima li kakva opcija slanja na popravak?

Brijac svi misle na godinu dana jamstva, samo ti brijes na eu zakone i inspektorate. Velika vecina ljudi ni ne zna za to i ne da im se ni zajebavat s prijavama.

renda ne da im se ni zajebavat s prijavama.

Zato i živimo u državi gdje nas svi guze gdje god stignu.