doctorfreak Kad razmislis ovo sa kontrolerom je dobro , imat ces svako polagodine novi kontroler i jos mores birat boje
Problemi s DualSenseom za PS5
- Uređivano
Ja sam također svoj promjenio 23.12.
Noć prije osjetio u F1 da lagano drifta lijevi analog prema desno. To je kontroler koji sam dobio s konzolom tamo u trećem četvrtom mjesecu. Čak nisam toliko ni igrao zbog manjka vremena (možda 200 sati max sveukupno, ako i toliko), ne bacam kontroler nikad i uvijek stoji u ladici kada se ne koristi.
Nije bilo nikakvih problema sa zamjenom.
Tih problema s driftom se sjećam još od PS One, kasnije nisu bili toliko izraženi sve do sad očigledno.
Meni se isto to događa s DS5 kontroler ok samo je razlika što je star 4 mjeseca ako se ne varam.
Mazim ga i pazim ali opet uzalud , kvaliteta je
Jel netko imao ovih problema? Popizdio sam
Excommunicado svaki dan...moram rucno paliti PS5....
OverHypedG Sve moguće pokušao i ništa. Ne znam što da radim... Danas radio normalno i nakon što sam instalirao update sve otišlo u kurac.
Excommunicado problem je u PS5. Gubi se...dok ga i restartam ne upali mi se vise...moram ici ga rucno upaliti
OverHypedG Ma ja šta god problem ništa mi ne uspijeva
Desilo mi se to mozda 2x , pusti da stane blinkat spoji ga kablom na PS5 i onda stisni PSbutton
escoban Probat ću pa javim
Pozdrav,
jeli mogu doći u SD sa računom iz drugog dućana gdje je kupljen kontroler zasebno i zamjeniti ?
Sad tek vidjel... Možeš
Meni se sad pojavio drift na dualsensu 5 mjeseci nakon isteka garancije, zna li tko ima li kakva opcija slanja na popravak?
Nakon 1 godine ili 2 godine?
Znam ja to, bez brige.
Brijac
Nakon 1 godine, možda je i počeo driftati dok je bio pod garancijom, ali jedino se baš jako primjeti kad igram Returnal, kojeg sam tek nedavno opet počeo igrati, a recimo u Horizonu da ne znam da ima drift ne bi ga ni primjetio jer se rijetko događa