Kako se nije nitko obogatio? Ja znam ljude koji jesu. Tj. nisu se obogatili ali su dobre pare digli.

Ja sam kupio 1 Etherium za 680$ a sad je skoro 2k $.. kupio sam još neke kriptovalute i u svim sam u plusu (cardano, polkadot, injective protocol, steller)

Nexus Uz to nije uopće regulirano što je dodatni teret svemu tome.

U tome je i poanta. Najbolje da je regulirano lopovima na vlasti i bankama koje su isprintale tone novčanica za ovo vrijeme korone.

Nexus Znači kod dionica i sličnih vrijednosnica ti točno možeš znati zašto nešto raste ili pada, kakva je budućnost, možeš napraviti predviđanja i slično.

Svi znamo kakve se manipulacije "velikih" rade kad je riječ o dionicama.

Nexus Kripto je takav divlji zapad da ja to nikome ne bi preporučio da ulazi u to. Jer praktički kada ulaziš u kripto, lovu koju uložiš MORAŠ otpisati. Zato što u nešto takvo ulaziš samo ako ti taj novac ne služi ničemu tj. imaš ga viška. Isto tako velika je šansa da ti jednostavno nećeš moći predvidjeti pad ili rast.

NE moraš otpisati. Zašto bi to morao? Svatko tko je do sad uložio u Bitcoin i nije ga prodao do sad u plusu je. To što se neki uplaše čim malo padne i panično prodaju očito nisu bili za to od početka. Ne znam iskreno nikoga tko je izgubio išta na Bitcoinu, a znam ljude koji su prodali kad je cijena skočila i ostali u finom plusu.

Bitcoinu raste cijena jer ga je sve manje u opticaju.

Heat ima doslovno na tisuce i tisuce bitcoina što vise u zraku jer ljudi na mogu do svojih accounta.

[unknown] dakle ta hrpetina ljudi sa kojom si pričao je ili nesposbna ili su prekasno ušli u biznis. Tko god je uložio u to kad je osnovano i u narednih 7-8 godina se obogatio, ili barem masno zaradio

Ja kupujem na blokchainu ali možeš i kod nas u pošti, a imaš i hrvatsku online mjenjačnicu Također imam nešto kriptovaluta, obogatiti sad je teško ali da se zaradit i popravit kućni buđet.

Blokchain je najbolja i najsigurnija opcija

Ja sam kupio dogecoine unazad neko vrijeme, imali su ogroman rast u godinu dana ali je sad dosta nestabilan

Ja sam krenuo sredinom Januara.
      Cordano ADA mi je glavna investicija I do sada pici odlicno.
      Imam jos par alt coina u malim kolicinama(dot,bnb,xlm,cosmos,cake)
      Ne ulazem puno ali za ovih mesec dana lepih 2000+ evri profita

Jesi dignuo i potrošio tih 2000 Eura ili su još u kriptovaluti?

Nazalost, proc ce jos puno vremena da se uvede placanje kripto valutom. Onda će to sve što imamo u walletu nesto znaciti. Ja sam sa Dogeom u velikom profitu preko 7000-8000% ali kad se sve zbroji i oduzme opet to nisu veliki novci.
        Ako Musk ulozi koju miljardu u njih onda će biti veliki novci.

Globalno, da, ali već sada imaš Alza Shop preko kojeg možeš do puno IT stvari. Uzeo sam tamo par igara, a mislim da ću zaradom od kriptovaluta uzeti monitor, možda i koju komponentu za nekad buduće računalo.

Uzeo sam 4 BNB-a kada sam otvorio račun na Binance Exchangeu, bili su 4$... Sad od njih imam za još jednu gitaru 😃

Sanader
          A jbg znas kako neki od ovih projekata se zalazu za stvarno pozitivne stvari, stvari koje mogu promeniti financijski krug.
          Zato ja gledam da je i ovo malo sto ulazem, po meni na pravom mestu.
          Ja sam bio u onom ludom skoku Doge coina ali doge nema svrhu i buducnost (i licno mi je drago sto sam izazao odatle)
          Sto ne znaci da se ne moze zaraditi na njemu, ali on ovisi o tvitovima muska i ostalih jebaca.
          Znaci nema apsolutno nikakav cilj i program.
          Daleko da se ja nesto jebacki razumem u sve to ali ipak gledam sta po meni ima smisla i sta na duze staze, normalim, uglavnom organskim rastom moze da promeni nesto ali i donese profit.

Doge je nastao iz memea, i zbog toga se drzi. Ja mu predviđam kroz dvije godine rapidan pad, a do onda stalan i konzistentan porast. Ugl planiram prodati ako i kad dođe do naglog skoka.

Btw kripto trenutno funkcionira, ali je pitanje vremena kad će se politika i svjetska ekonomija umješati u to.

Sigurno da hoće, a još jedan ogroman problem je transfer fee, prebaciti pare iz mjesta A do mjesta B košta apsolutno previše, pogotovo kada ide iz jednog exchange walleta u drugi. Isto je kod plaćanja, fee te pojede na sitnim iznosima. To moraju rješit ako misle bit globalni.

foggy
            Zavisi o kojem coinu pricas, eth i btc imaju ogromen iznose.
            Dol se neki drugi bas zalazu za skoro nikakve naplate.
            U svakom slucaju buducnost moze biti svetla ali da potrajace.
            Malo, malo pa se neke banke ukljucuju i primaju razne crypto projekte.
            A njima je to preko potrebno, slanje preko bankovnog racuna nekad zna potrajati danima a zna bome i kostati.

I da vec postoje mesta gde se moze pazariti preko ebay i Amazona koristeci crypto a isto tako je moguce bukirati letovanja, zimovanja i sl.

Zato sam i rekao, ako ne radis sa velikim ciframa nema zarade nikakve. Zato ako ćeš ulagati spremi dobru paru za ući.

AbelKOsMos Istina, slabo sam i pratio u zadnje vrijeme, a kako većinom svi traže BTC, tako mi je i bilo muka kad sam nešto kupovao.

Zaradit na kriptu možeš i sa 10 eura uloga, samo to treba shvatiti kao posao i uz dobru analizu i plan zarađivati. Ili uložiš koliko ti ne bude žao ako popušiš i čekaš. Ja čekam.

foggy
                Ja cu svakako uzimati profit ove godine, ali ce odredjen deo cekati sledeci bull run.