Ne znam ako već niste znali, ali Coinbase ima neku earn opciju di vam realno daje free kripto samo da isklikate par puta odgovore i dobijete sigurno oko 30-40$ kripta (svako toliko dodaju nove) pa s time radite što hoćete. Jedino što vas zahtijeva je da napravite account i verify istoga. Prije je bilo i referal kodova po svakom frendu su davali 10$, a moglo se dosta love dobiti free oko 3-4 lekcije po 40$(4 frenda). Frendici je portfolio od toga sada na 3500kn s time da je samo preko toga išta s kriptom imala i ništa svojih novaca nije u to stavljala. Odlično je i za početak, a i za nešto ekstra free kripta koje možete istrejdat u što god hoćete. Znam da je dosta ljudi zbog fee-ova protiv Coinbase-a ,ali je dosta dobra prilika čisto nešto kripta dobiti free za par klikova bez ikakvih sitnih slova koje bi branile nešto u vezi tih free valuta.

Odrađujem te Earnove stalno.

Prvi batch kad sam to otkrio su mi dali preko 60$ u razno raznim valutama.

Ja sve zamjenio za ETH i puštam da raste.

Kripto je ponovno popularan!

Kako najjednostavnije kupiti kriptovalute?

Dana apsolutno svatko u par klikova može do svojih prvih kriptovalute. Najlakši i najsigurniji način kako kupiti kriptovalute objasnio sam u sljedećem blog postu:

Blog post: Najjednostavniji način kako kupiti Bitcoin i kriptovalute

Najbolje kripto mjenjačnice

Ako već duže trguješ kriptovalutama, vjerojatno znaš koliko je bitna platforma preko koje trguješ.

Na svom blogu složio sam listu najboljih kripto mjenjačnica za kupnju, prodaju i trgovanje kriptovalutama. Ako si već kupovao ili tek planiraš kupiti svoje prve kriptovalute, svakako preporučujem da pročitaš članak kako bi maksimalno smanjio troškove kod kupnje i prodaje, te pronašao kripto brokera koji odgovara tvojim potrebama:

Blog post: 10 Najboljih kripto mjenjačnica za kupnju kriptovaluta u 2021.

Najbolji kripto novčanici

Ako planiraš dugoročno ulagati u kriptovalute za sigurnos pohrane bitno je izabrati kvalitetan i siguran kripto novčanik. U ovom blog postu istražio sam i pronašao trenutno najbolje kripto novčanike na tržištu:

Blog post: 6 Najboljih kripto novčanika (za Bitcoin, Ethereum, Litecoin…)

Uložio sam puno truda i vremena u ove blog postove, nadam se da će nekome pomoći.

Dok sam testirao kripto mjenjačnice uložio sam neke minimalne iznose u svaku, no uskoro planiram uložiti više novca u kripto pa me zanima što vi mislite.
Pitanje za sve: Ulažete li u kripto? Koliko ste u ložili u koje kriptovalute i zašto?

PS: Cilj ove objave je isključivo pomoći korisnicima InternetZarada foruma. Ako je postanje linkova na blogove zabranjeno neka admin obriše temu.

Nije kripto ali sam ulozio u dionice od AMCa oko 2600$, sada je 200$ profit pa cemo vidjeti kuda i kako cemo dalje 😃

Uzeo iz fore 750 dogecoina za nekih 25 dolara, do neki dan je stiglo na 500$ i sad je negdje na 350. Čuvat ću još neko vrijeme, nikad se ne zna a ionako sam uložio ovako da isprobam.

Vidim ljudi panicare zbog jednog tweeta Muska, odmah poceli prodavat, mrzitelji kriptovaluta vec slave propast Bitcoina... svasta. Bitcoin ce samo jaci biti. A ne bi me zacudilo da je Musk usput kupio puno Bitcoina po lijepoj cijeni.

zontra lik je reko samo hustle za dogecoin i ode dolje sad ga vraca tweetovima al nikako da se digne

Kupio je Musk hrpicu BTC-a, i sad ga treba skršit malo pa kad paničari prodaju - kupit opet što se da kupit po okej cijeni, opet napisati par tweetova kako je bitnost kriptovaluta dugoročno važnija od malo zagađenja okoliša i eto stampeda. STONKS

Pa da, BTC odjednom ne valja a ne vidim da su se otarasili milijardu i pol dolara koliko su uložili u kriptovalutu. Show za ovce, kao što isto izvodi s dogecoinom. Btw. 70% rudarenja ionako naprave Kinezi, pa kontam da je i to trn u oku.

Kako god, nadam se da će rudarenje općenito postati neisplativo čim prije, pa neka ljudi trguju međusobno do mile volje s imaginarnim brojkama, ostavite grafičke gamerima.🤣

6 dana kasnije

Pada sve velikom brzinom. Mogle bi se cijene grafa barem na oglasnicima možda vratit u normalu malo dok sve ne krene gore ponovno, a krenut će sigurno.

Idealna prilika za one koji do sad nisu ušli u to da kupe i čekaju porast ponovno.

Žao mi je jedino onih koji su kupili kad je BTC bio preko 60k jer su mislili da ide do 100k i sad paničare i prodaju, ali tko im je kriv. U kripto ne treba ulaziti ako nemaš strpljenja i paničariš čim malo padne ili ulaziti s novcima koje nemaš i nadat se profitu za tjedan dana.

Brijac
      U kripto ulaziš s lovom koju efektivno moraš "otpisati" i ne nadati se ničemu. Nisu to dionice, obveznice i slični vrijednosni papiri. Nema tu neke sigurnosti, jako je volitalno te je nemoguće predvidjeti što će se sutra dogoditi.

Ja ne mogu reći da će u sljedećih mjesec dana Bitcoin narasti na 60k ili da će do kraja ljeta biti na 80k. Evo neki dan neki analitičar kaže da očekuje Bitcoin na 125k...ja ono gledam i ne vjerujem. Taj čovjek samo bubne cifru i nada se da će biti u pravu, jer doslovno nema nekog načina sa takvo nešto predvidiš.

Možeš se jedino nadati da će Musk tweetati nešto u vezi kripta i tjt. A lik u zadnje vrijeme pokreće pad kripto tržišta. E sad, da li to znači da on želi kupiti još pa ga ruši namjerno...

Pa, kad rokne za 1/3, onda je to barem fin pad, ne tisuću gore, pa dolje. Još neka državica nabaci ban na zabranu trgovanjem i evo nas još niže. Ali raste i kompleksnost rudarenja, ETH će dobiti izmjene, pa se nadam da će to sve skupa donijeti normalizaciju cijena grafičkih. Tako da, neka tržište samo tone, he he.

Nexus U kripto ulaziš s lovom koju efektivno moraš "otpisati" i ne nadati se ničemu. Nisu to dionice, obveznice i slični vrijednosni papiri. Nema tu neke sigurnosti, jako je volitalno te je nemoguće predvidjeti što će se sutra dogoditi.

To sam i mislio. Ne ulaziti s novcima koji će ti možda trebati u neko dogledno vrijeme, nego baš višak para s kojima ne znaš što bi.

Čim to sve potone za 30ak posto, mislim da je onda okej za uć s nekom lovom "za koju si spreman praviti se da ne postoji više" i držat par godina. Samo svakom idućom iteracijom bi rast trebao biti sve slabiji odnosno opadajući. Ali bolje išta nego ništa.

Ma najvaznije je da stalno raste i pada po par posto kako bi se mogao ostvariti konstantni profit kroz stalne trejdove. A sad jel 40k ili 60k nevazno. Ne tako davno je bio na 18k, pao na 3k i svi su mislili da je kraj (mislim da je to u 2018. ili 2019. bilo), pa je prije 2 tjedna dosao do 65k... ovo je lose samo za one koji panicare i odmah prodaju bojajuci se da vise nece rasti, pa zele smanjit gubitke. Meni je jedino zao sto ne stignem trejdat zadnjih dana, a dalo se lijepo utrzit.

A mislim, ovo je ok pad ako netko želi uložiti ozbiljniju lovu. U 7 dana ovo je pad od 30% , tako da nije loše.

Mene samo interesira kako će kripto reagirati na ovaj nadolazeći val inflacije. Možda već i reagira, ali opet nemoguće je išta kazati i predvidjeti.

zontra Ako trejdaš pazi da broker nije scam. Nedavno sam vidio na redditu da je lik posudio od oca $10,000, uplatio i nakon nekog vremena pokušao izvući i tu je bio kraj, ali to je bio popriličneo očigledan scam, tipa gramatičke pogreške na naslovnoj, itd. Uglavnom, ovi regulirani su sigurni kao banka.

Heat Ako trejdaš pazi da broker nije scam. Nedavno sam vidio na redditu da je lik posudio od oca $10,000, uplatio i nakon nekog vremena pokušao izvući i tu je bio kraj, ali to je bio popriličneo očigledan scam, tipa gramatičke pogreške na naslovnoj, itd. Uglavnom, ovi regulirani su sigurni kao banka.

Ne kužim, možeš li pojasniti taj scam? Ja trejdam na npr. Binance, kako me netko može tamo scamat?

Brijac Cijela platforma na koju je uplatio je scam, znači svrha postojanja je da uplatiš i nikad ne vidiš lovu nazad.