Meni i dalje najbolji jrpg, bolji mi je i od trigera.
Atmosfera u igri i muzika, mislim da je nitko nikad nece skinuti.
Top 5
1.chrono cross
2.persona 4
3.FF 8
4.FF X
5.DQ 8
Chrono Cross
Davnih dana sam igrao Chrono Cross tako da se gotovo ničega ni ne sjećam više (vezano za priču). Glazba, mnogobrojni likovi, odličan gameplay, i grafika i dalje u sjećanju.
danko-b znao sam ja da si ti moj čoek. ff8 na prvom mjestu od ffova.
- Uređivano
FF7 > FF9 > FF8
Žao mi je
btw, ovaj Duckstation emulator je čudo. Uz malo štelanja PS1 igre izgledaju skoro kao early PS2 naslovi. Jedino su prerenderirane pozadine drlog, al što ćemo
yakuza_stinger Vidim da je i ePSXe unatrag više godina na Androidu, što je taj patka štejšen još bolji? I ono, baš mi nekako djeluje kao patnja igrati neke stare igre na mobitelu, al ajd, valjda nemaš izbora s obzirom da te ne vidim na PSN-u...ili možda moderne igre sakaju.: p
Ja ovaj topic uvijek pročitam Chono.
Zero je, bolji je, možeš napravit upscale do 4K nearest neighbour i raznim drugim metodama, pa nabacit filtere, popravit Z axis u nekim igrama (da nema texture warpinga), zagladit poligone itd.. Nisam sad sve žive opcije isprobao, ali ono što nudi, stvarno jebački izgleda.
A PS4 je ostao doma da ga burazi igraju pa mi je zato i PSN mrtav već godinu dana valjda hah
yakuza_stinger Pa okej, tu smo mi ako poželiš baciti partiju fortnajta, jel.
herc koja bi bila tvoja lista?
fensisuperstar
Meni je 8 najbolni Ff i prvi jrpg kojeg sam igrao, a nisam znao da ti igras jprg, mislio aam da si vise tip za diabla, path of exile...
danko-b jep. Obozavam i mmo i arpg i jrpg. Chono Chross i Chono Trigger, ff8 9 i 7, vagrant story, Breath of fire 4, suikoden 2, star ocean the 2nd story, grandia 2 itd su igre koje su me pratile u djetinjstvu
Thousand Arms bi spomenuo jer sam ju davno igrao i nikad se kasnije nisam sjetio kako se zove (dok se nisam sjetio)
@foggy ako se sjecas toga kad sam te pitao koji je jrpg gdje trpas za jacu magiju pa nisi znao :-D e to je ova
- Uređivano
fensisuperstar Baš sam je spomenuo u JRPG topicu, sjećam se igre kao JRPG s najlošijom in-game grafom ikad haha. Ali fajtovi su bili ljepši i igra generalno odlična. Ne sjećam se tog trpanja, ali sjećam se da si levelima brusio mač i onda je mač mijenjao oblik što si ga više nadogradio. I bio je light i dark sword. Igra mi se nešt takvo, a nema ništ takvo.
danko-b Meni je 8 najbolni Ff i prvi jrpg
Meni je isto pun k drag FF8, a meni je Legend of Legaia bila bila JRPG pa znam kak je kad ti prva igra ostavi jak dojam No i dalje nakon svih ovih godina mogu obje igre igrat i uživat na iste načine.
foggy ne znam jel to bilo u jap verziji ali bario si ribe za sword enchantove :-D
danko-b FF7 Original, nema mi boljeg nit će se bolji ikad pojaviti.
Persona 5 mi je od "novih" najjača, možda čak vrlo blizu nakon FF-a 7 OG.
Legend of Legaia je genijalna, OST je čudo. Jedino je fajt užasno spor i sigurno bi mi to sad malo smetalo. Tad je bilo wow.
Chrono Chross sam isto prešao dosta puta i jako mi je drag, ali ne kao Trigger i kao neki drugi. Ma bilo je čudesnih igara prije, a ni sam nemam vremena da ih krenem opet.
foggy pff bitch please triple triad god tier fakof 8 forever
FF8, FF9, FF10 - preteško odabrati koji je najdraži, a po kvaliteti odabrao bi FF10 (gameplay, glazba), FF9 (priča i likovi, glazba), FF8 (atmosfera).