- Uređivano
Evo me 17 sati u igri (nadam se još toliko).
Ja i da hoću nešto detaljnije napisati, ne mogu od pozitivnog šoka...
Samo ću napisati - vidi se da je ovo Square a ne SquareEnix. Zajedno s Trigerrom, ovo zaslužuje remake samo takav!
Evo me 17 sati u igri (nadam se još toliko).
Ja i da hoću nešto detaljnije napisati, ne mogu od pozitivnog šoka...
Samo ću napisati - vidi se da je ovo Square a ne SquareEnix. Zajedno s Trigerrom, ovo zaslužuje remake samo takav!
Ovo će biti dupli post ali nema veze... Konačno sam završio ovo čudo od igre.
Ovo je čisti 10/10! Klasik koji je DALEKO ispred svog vremena.
Pitanja i zaključci nakon prelaksa:
Priča je toliko sjebana da ju ni nakon 20 godina ne mogu upamtit kako spada (u jednom svijetu si mrtav, u jednom se arbitrer za prometheus circuit ilitiga fate..majoj). A broj krajeva je također priličan.
No to ne znači da već 18 godina ne plačem za nastavkom Chrono Break kojeg valjda nikad neće ni biti jer nema više pol originalne ekipe...
Meni i dalje najbolji jrpg, bolji mi je i od trigera.
Atmosfera u igri i muzika, mislim da je nitko nikad nece skinuti.
Top 5
1.chrono cross
2.persona 4
3.FF 8
4.FF X
5.DQ 8
Davnih dana sam igrao Chrono Cross tako da se gotovo ničega ni ne sjećam više (vezano za priču). Glazba, mnogobrojni likovi, odličan gameplay, i grafika i dalje u sjećanju.
danko-b znao sam ja da si ti moj čoek. ff8 na prvom mjestu od ffova.
FF7 > FF9 > FF8
Žao mi je
btw, ovaj Duckstation emulator je čudo. Uz malo štelanja PS1 igre izgledaju skoro kao early PS2 naslovi. Jedino su prerenderirane pozadine drlog, al što ćemo
yakuza_stinger Vidim da je i ePSXe unatrag više godina na Androidu, što je taj patka štejšen još bolji? I ono, baš mi nekako djeluje kao patnja igrati neke stare igre na mobitelu, al ajd, valjda nemaš izbora s obzirom da te ne vidim na PSN-u...ili možda moderne igre sakaju.: p
Ja ovaj topic uvijek pročitam Chono.
Zero je, bolji je, možeš napravit upscale do 4K nearest neighbour i raznim drugim metodama, pa nabacit filtere, popravit Z axis u nekim igrama (da nema texture warpinga), zagladit poligone itd.. Nisam sad sve žive opcije isprobao, ali ono što nudi, stvarno jebački izgleda.
A PS4 je ostao doma da ga burazi igraju pa mi je zato i PSN mrtav već godinu dana valjda hah
yakuza_stinger Pa okej, tu smo mi ako poželiš baciti partiju fortnajta, jel.
herc koja bi bila tvoja lista?
fensisuperstar
Meni je 8 najbolni Ff i prvi jrpg kojeg sam igrao, a nisam znao da ti igras jprg, mislio aam da si vise tip za diabla, path of exile...
danko-b jep. Obozavam i mmo i arpg i jrpg. Chono Chross i Chono Trigger, ff8 9 i 7, vagrant story, Breath of fire 4, suikoden 2, star ocean the 2nd story, grandia 2 itd su igre koje su me pratile u djetinjstvu
Thousand Arms bi spomenuo jer sam ju davno igrao i nikad se kasnije nisam sjetio kako se zove (dok se nisam sjetio)
@foggy ako se sjecas toga kad sam te pitao koji je jrpg gdje trpas za jacu magiju pa nisi znao :-D e to je ova
fensisuperstar Baš sam je spomenuo u JRPG topicu, sjećam se igre kao JRPG s najlošijom in-game grafom ikad haha. Ali fajtovi su bili ljepši i igra generalno odlična. Ne sjećam se tog trpanja, ali sjećam se da si levelima brusio mač i onda je mač mijenjao oblik što si ga više nadogradio. I bio je light i dark sword. Igra mi se nešt takvo, a nema ništ takvo.
danko-b Meni je 8 najbolni Ff i prvi jrpg
Meni je isto pun k drag FF8, a meni je Legend of Legaia bila bila JRPG pa znam kak je kad ti prva igra ostavi jak dojam No i dalje nakon svih ovih godina mogu obje igre igrat i uživat na iste načine.
foggy ne znam jel to bilo u jap verziji ali bario si ribe za sword enchantove :-D
danko-b FF7 Original, nema mi boljeg nit će se bolji ikad pojaviti.
Persona 5 mi je od "novih" najjača, možda čak vrlo blizu nakon FF-a 7 OG.
Legend of Legaia je genijalna, OST je čudo. Jedino je fajt užasno spor i sigurno bi mi to sad malo smetalo. Tad je bilo wow.
Chrono Chross sam isto prešao dosta puta i jako mi je drag, ali ne kao Trigger i kao neki drugi. Ma bilo je čudesnih igara prije, a ni sam nemam vremena da ih krenem opet.
foggy pff bitch please triple triad god tier fakof 8 forever