Legendary_Hero U biti ovo i je sad zlatno vrijeme PS4. Bit će još dosta igara za tu konzolu u sljedećim mjesecima i godinama, čak i igara za koje se mislilo da nisu izvedive na tako starom hardveru. Uz Mass Effect trilogiju, ovo je definitivno jedno od ugodnijih i smislenijih reizdanja.
Ninja Gaiden: Master Collection i NG 2 Black Remastered
Nadam se, iako imam još hrpu igri za odigrati za PS4, uvijek je dobrodošao neki novi naslov, a osobito ovakav.
Pravi muškarci igraju Ninja blade
Jel bolje uzest Nioh koekciju ili Ninja kolekciju?
Deadwalker Da ne odvlačim temu u offtopic, ali dan danas mi srce se lomi kada vidim potencijal tog neuspjeha.
Ontopic: Ninja Gaiden igre nikada nisam igrao, možda je vrijeme napokon.
Fico Vrijeme je, prva dva obavezno. Ali ako su ti Fromove igre teške, možda se i ovdje malo oznojiš već na normal težini.: p
Usput, nedavno sam baš vidio čini mi se Gameranx video o 10 igara koje su bitno popravile dojam nakon launcha i jedna od tih igara im je i F76 s obzirom da su uistinu puno toga popravili i dodali. Ali čak i da je dosta bolja igra, opet je šteta koju su napravili lošim launchom nemjerljiva.
Fico Ontopic: Ninja Gaiden igre nikada nisam igrao, možda je vrijeme napokon.
Mislim da ces imati jos vise frustracije nego sa Sekiro-m jer kamera zna biti kriminal u Gaiden igrama plus sto su teske ko vrag. Prica je isto mrtvilo tesko. Moj savjet ti je da igras nesto drugo. Ovo je vise izdanje za hardcore fenove.
Joj da, kamera... Zaboravio sam koliko sam ginuo zbog nje. Valjda će nešto popraviti po tom pitanju (znam da neće). Svakako me veseli da dolazi nešto hc, nisam dugo, a oduvijek sam volio Gaidena.
Čini se da ne bude fizičkog izdanja osim za azijsko tržište.
Jebat ću im mater.
Ak nebude, zamolit ću nekog sa foruma da mi naruči sa Playasia. Odnosno, ko ima iskustva narudžbi sa tih stranica.
Uz naknadu, naravno
Here are some highlights from the new interview with Team Ninja’s Fumihiko Yasuda:
We put in Sigma for Ninja Gaiden 1 and 2 simply because they are the final versions.
As for Ninja Gaiden Black and the original Ninja Gaiden 2, only pieces of their original data were still intact, and we couldn’t salvage them either. That’s also the reason why we chose Sigma.
There is Hero Mode in Sigma 1 and Sigma 2, so I feel like even those who are not good at action games can also clear them.
We adjusted the difficulty level so that one player can also clear tag missions.
We prepared Version D because we thought Switch users wouldn’t like grotesque that much.
Online gameplay is not supported due to our development schedule and business side.
The strength levels of the weaker characters like Rachel, Ayane, and Momiji stay as-is.
Onlinea nema jer su lijena u škrta gamad.
Lol.
Smanjili su težinu coop misija da ih može prijeć 1 igrač solo.
Aaaaajde da i to vidim
Ključna riječ je igrač.
Ninja Gaiden Black is a reworked version of Ninja Gaiden that came out in 2005. It's famous for being even harder than the original.
Ali lakše je sa Sigma verzijama,da ih mogu svi završit.