Ninja Gaiden: Master Collection i NG 2 Black Remastered
Čini se da ne bude fizičkog izdanja osim za azijsko tržište.
Jebat ću im mater.
Ak nebude, zamolit ću nekog sa foruma da mi naruči sa Playasia. Odnosno, ko ima iskustva narudžbi sa tih stranica.
Uz naknadu, naravno
Here are some highlights from the new interview with Team Ninja’s Fumihiko Yasuda:
We put in Sigma for Ninja Gaiden 1 and 2 simply because they are the final versions.
As for Ninja Gaiden Black and the original Ninja Gaiden 2, only pieces of their original data were still intact, and we couldn’t salvage them either. That’s also the reason why we chose Sigma.
There is Hero Mode in Sigma 1 and Sigma 2, so I feel like even those who are not good at action games can also clear them.
We adjusted the difficulty level so that one player can also clear tag missions.
We prepared Version D because we thought Switch users wouldn’t like grotesque that much.
Online gameplay is not supported due to our development schedule and business side.
The strength levels of the weaker characters like Rachel, Ayane, and Momiji stay as-is.
Onlinea nema jer su lijena u škrta gamad.
Lol.
Smanjili su težinu coop misija da ih može prijeć 1 igrač solo.
Aaaaajde da i to vidim
Ključna riječ je igrač.
Ninja Gaiden Black is a reworked version of Ninja Gaiden that came out in 2005. It's famous for being even harder than the original.
Ali lakše je sa Sigma verzijama,da ih mogu svi završit.
Sony mi iz čistog mira poslal kod za 20% popusta na mail.
Odmah uzeo Ninju za 239 kn i sad miran dok ne izađe
- Uređivano
Neka promijene kontrole sa inverted na normal i možda skupim muda da probam ponovo ovo igrat. Na inverted kontrole sam ginuo i ginuo i ginuo i ginuo. Nisam ni prvog bossa mogao proći.
Kakav je serijal u usporedbi s Metal Gear Rising: Revengeance-om govoreći o težini? Odigrao sam na Revengeance težini sa pređenim svim misijama na S rankingu uključujući no damage bosseve i sve virtual misije na prvom mjestu.
Jel Ninja Gaiden puno teža?
Legendary_Hero Kakav je serijal u usporedbi s Metal Gear Rising: Revengeance-om govoreći o težini? Odigrao sam na Revengeance težini sa pređenim svim misijama na S rankingu uključujući no damage bosseve i sve virtual misije na prvom mjestu.
Mazohizam mod: engaged Grey Fox Line "hurt me more": engaged
Odlično, uvijek podržavam izazov u hack and slash igrama.
- Uređivano
Legendary_Hero Verzija Ninja Gaiden Black je bila još teža od orginalne Ninja Gaiden igre.Ona bitch Alma mi se krvi napila.Al prošlo je od tada dobrih 15 god.Sad su refleksi sporiji pa će bit još teže.
- Uređivano
Još ćeš mi postat drag
Ne sviđa mi se kak jedinica izgleda, ko da nije nikakav "facelifting" dobila.
Dvojku i trojku ću, s druge strane, halat dok joystick ne krepa.
Meni grafika izgleda ocajno
Trebali su se vise potruditi
U biti izgleda mi kao neka ps3 igra
Steta
Jedino je "tromija" u odnosu na dvojku.
Većine nivoa se sjećam, al ne kao kod dvojke koju, realno, znam napamet.
Jedva čekam vidjet koliko sam ostaril i kolko će mi bit teško.
Pogledo još jednom trailer, ovaj put na laptopu, stavil bolju kvalitetu videa (jučer sam na mobu, 480p ).
Jedinica i dalje izgleda staro, dvojka i trojka sasvim oke.
Nije baš neki next gen standard, al meni će i ovo bit sasvim oke.
Fight je važan, a meni osobno bolje hack n` slash igre nema, uz dužno poštovanje Danteu i Bayonetti,