Ma ovi u Bethesdi su debili, krivim ljudima daju igru na recenziju.

Da su samo malo mislili glavom i dali igru Tuhy nebi ga tribali niti potplatiti jer taj nebi naveo niti jedan minus...iako je cila igra minus.

Tuhy pošalji mi danas podatke razmotren si i idealan si kandidat za HDZ

Tvoje postojanje je minus, al moram živit sa tim...  :

Fala na podatcima, pozdravi se sa kolegama u sancte sad si u HDZ-u i ideš na bolje radno misto

Dečki ako želite pričati o politici i HDZu odite u Anthem temu.

12 dana kasnije
10 mjeseci kasnije
3 mjeseci kasnije

Ovaj lockdown budi najgore u ljudima.

9 mjeseci kasnije

Kada i na PS5 ne može navući 30fps , dovoljmo govori o kakvom se (i dalje) goventu od igre radi. Možda ćak najvećem u povijesti videoigara.
Nedovršenost Cyberpunk-a je bebica za ovo..

Bila na akciji od 6 eura pa uzeo, u 3-4 sata igranja nikakvih problema i vrti se prilično dobro.

2 mjeseci kasnije

Zero Usput, nedavno sam baš vidio čini mi se Gameranx video o 10 igara koje su bitno popravile dojam nakon launcha i jedna od tih igara im je i F76 s obzirom da su uistinu puno toga popravili i dodali. Ali čak i da je dosta bolja igra, opet je šteta koju su napravili lošim launchom nemjerljiva.

Da ovdje odgovorim. Stvar je u tome da popravljaju neke sitnice, umjesto velikih problema. Trebalo im je pola godine da poprave problem igrača koji bi zapeli u Power Armoru i morali bi izlaziti iz igre i pritom bi gubili iteme. Ne samo to, nego su toliko promjena na bolje implementirali samo za one koji plaćaju pretplatu da je sramotno kako se ponašaju prema igračima. Očito je da na igri radi B ekipa. Najviše promjena od svega je doživila ingame trgovina za MTX. Promjena u smislu poskupljenja, pokvarenih poteza s bundleima i time da jedino što u igri besprijekorno radi je taj prokleti dućan.

godina kasnije

@Fico Igras jos uvijek ? Na PS storu je 90 kn. Zanima me kolko ima SP contenta u usporedbi sa Fallout 4 ? Kakav je grind , 3,4 iste ponavljajuce misije ? Jel bi ga preporucio nekome koga MP ne zanima ? Jel se DLC-i placaju ?

bosscorelli Uf... Ovako, ja ne igram trenutno, mislio sam se vratiti malo na PC-u, ali jednostavno nemam vremena. Nisam odigrao čitav Wastelanders dodatak koji je dodao NPC-e, ali ima tu i razgovora, ima čak i companiona i svega. Rekao bih da ima više materijala od Fallouta 4, no ipak je repetitivniji. Ako ti se svidjela gradnja u četvorci i općenito ako ti se sviđa istraživanje raznovrsnih lokacija, čitanje starih zapisa koji opisuju život prije i neposredno nakon nuklearnog napada, ako ti je gušt šetati otvorenim svijetom koji ima različite biome, onda bi ti Fallout 76 stvarno mogao dobro sjesti. Međutim, ima i određenih limitacija poput ograničenog stasha za stavljanje stvari koje ne stanu u inventory i sl. praksi standardnih za MMO igre. Ako pak tražiš narativno snažnu igru, to F76 jednostavno nije. Prije nego što kreneš s ponavljanjem misija (i ponavljanja end game raidova), imaš popriličan broj sati igre. Da, questovi su u svom dizajnu pomalo repetitivni, barem su bili u vrijeme kad NPC-a nije bilo, no svaki od njih ima neku pričicu iza sebe i sasvim pristojno dizajnirane lokacije. Svijet, i pritom mislim na prirodu, je stvarno jako lijep, pogotovo s obzirom na zastarjelu verziju Creation Enginea i, meni osobno, je po pitanju toga kako je sve prirodno dizajnirano, najbliže onome što sam imao u Skyrimu.

Meni je teško izbrisati početni dojam koji sam imao, a igrao sam igru od prvog dana, tako da mi se nekad i 90kn čini puno, no činjenica je da se tu dobije dobih 150h igre, ako ideš istraživati, malo graditi buildove i sl.

4 mjeseci kasnije

Krenuo prije tri dana i natukao dvadesetak sati. Tko voli istraživati igra će mu biti čudo. Stvarno ogromna mapa…jedino kaj me "brine" što sam 22 level a viđam igrače koji su 270+ 😂

3 mjeseci kasnije

Posto je igra besplatna u sklopu ps plus extre , odlucio sam ju probat. Natuko nekih 15 sati i vecinom sam zadovoljan. Drago mi je vidjeti puno NPC-jeva , da nema toga odma bi ju zbriso. Igram ju iskljucivo kao singleplayer, znaci passive mod ukljucen da me drugi igraci ne mogu napadati ( makar me nitko nije ni pokusao za sad). Mapa je ogromna i prekrasna , ali ps4 base se na trenutke dosta muci. Osvjetljenja na zgradama se ucitavaju na nekih 80-100 metara i to me dost iritira. Rijetko se desava ali i neki objekti se isto pojave iznenada. Napucavanje odlicno, sadrzaja na bacanje.

Jedan rijetko odlican video od strane IGN-a.

Nitko te nebu napado nego zajedno sa drugim igračima rješavaš točke po mapi gdje hrpa kretura napada pa skupljaš različite ingame nagrade tj. oružja i materijale. Uključi si to 😃

Igral sam ju 77 sati ali za sad odustao, imam more drugih igara koje samo čekaju

Jasan mi je koncept eventa xd . Mislim da necu jos dugo igrat, FPS je na ps4 base odvratan i odvraca me od igre. A nije ni samo FPS, duga ucitavanja , pop upovi…. najgore kad nisanim sa snjperom , imam osjecaj ko da je 15 FPS…

bosscorelli

Nije samo na PS4 nego i na PS5.

Baš su govna smrdljiva. Trebaju samo otključat fps a neće. Koliko pratim Na Boxu su otključali.

mjesec kasnije

Jel igra ovo ko na ps4/ps5 ? Ne namjeravam vise igrati ( performanse ) pa rekoh da podjelim opremu,pare i resurse.

godina kasnije

@Fico kakav ti je sad? Ali onako bez podjebavanja i trollanja 😃
      trenutno stanje igre i količina kontenta. i moze li se solo udarati.