Flipper Super, to se traži!
Igra po recenziji djeluje top.

• prayer

•  
    •  
    •  
  • Uređivano

Ja sam jučer sam uvod počeo do prvog ajmo reci većeg područja sa malo više neprijatelja tako da nemam previše iskustva ali što se samog područja tiče jako je detaljno i ima čak i par tajni. Character creator je jedan od boljih od kojih sam vidio sa popriličnim brojem opcija i ono što je najvažnije lik izgleda točno tamo kako si ga napravio. Ima i pronounse ali njih možeš isključiti da ti se ne vide niti ne spominju u igri ako takvo što ne želiš.

Ono što mi je malo čudno je ragdoll fizika i finisheri pošto se čine over the top. Isto tako me smetaju boje tj očekivao sam da će više sve vibrantno biti kao i manjak HDR-a na PC, ali to budem danas sa modom sredio pa ću opaliti par slika.

Super je čitati ovakve dojmove.

Obsidian je izgleda zadržao svoju magiju.

Eh još da se nekako svemir posloži da im daju raditi Mass Effect…

Meni se preloadalo pa cu i ja probati Awoked kada bude dostupno.

Ima se šta raditi i ima tajni na svakom kutu, pa tako i više načina za pristupiti situacijama. Sviđa mi se što postoji lore opcija kroz svaki dijalog koja sve fino objasni za svaku posebnu sitnicu što znači i o čemu NPC-evi pričaju- Posebno isukstvo kako god!

Ja sad čistim zadnju regiju sve…dobio sam takav jedan side quest odličan. Znači, našao sam ga u nekoj pripizdini i mislio da je fetch i na kraju jbt trajao je hrpu vremena i razgranao se svuda…a nagrada je bila baš legendarna.

@prayer imaš tu uz obalu svega. 😃 Pa istražuj otočiće.

Jbt, ovaj bash nisam nikad otključao, a gledaj što radi. 😃

Flipper

Ma gledao sam, našao sam svakakve sitnice pogotovo na vrhu onog svjetlionika koji je BTW bolesno dobro dizajniran! Ali žao mi je šta sam falio quest sa onom curom i sa reptilima, pošto sam kasnije pročitao kako je moglo završiti. Bio sam i do one grobnice ali sam imao pre male atribute da riješim dijalog skroz do kraja kako spada. Budem danas dalje nastavio malo detaljnije. Uspio sam na kraju riješiti čak i boje preko reshade programa na PC što mi je glupo skroz da sam takvo što uopće morao raditi pogotovo kad se igram na OLED monitoru. Manjak HDR-a je također minus.

prayer moram vidjeti, ja sam imao HDR na XSX-u. Čudno kako nema na PC-ju. Mislim da sam isključio opciju automatskog HDR-a na XSX, tako da nije do toga.

Joj kakvu sam pušketinu dobio…vezano je za jedan quest još od prvog chaptera. Respecao sam build skroz, više ne bacam mađije samo. Znači jedan ili dva metka napune stun do kraja i onda ide specijalka. I bang, bang, bang, bang, bang, bum. Gotovo. 😃

Milina.

Neću spojlati, ali to oružje ne možete pronaći niti kupiti, treba odraditi baš par stvari.

Još neko ima problema s pokretanjem igre na Gamepassu?

Kad pokrenem igru, izbaci me uz error: You are too early

montoya Pa kad jesi prerano.

@chono Ja se slažem tu.

Mislim da su ti detalji ono kaj djeli talentirane developere od prosječnih.

Sve drugo je više-manje špranca danas.

7 dana kasnije

Danas sam probao igru. Nisam znao da je gl. lik mutav. Igra onako djeluje osrednje, nije bas za mene pogotovo sad kad igram KCD2.

• renda

•  
            •  
            •  
            •  

solidmerlin ako nekaj mrzim u igrama to su mutavi likovi, prezirem to iz dna duse i stvarno sam mislil da su ih ostavili u proslosti..

renda Slažem se. I meni je to veliki minus.

Imamo puno primjera gdje radiš svog custom lika pa ima voiceover.

Lik bez glasa je lik bez imalo karaktera.

I ne pušim one priče nema glasa jer kao "ti si taj lik".

• renda

•  
                •  
                •  
                •  

StarFox_N da da, ako sam ja taj lik ja zelim pricat, a ne blejat okolo dok mi se netko obraca.

Igram bas BG3 i mislim da bi voiced protagonist dosta ograničavao opcije u dijalozima, pogotovo dok možeš svog avatara oblikovati kako god želiš. Sjećam se dok se Fallout 4 se prebacio na voiced opciju i koliko su dijalozi bili gori u odnosu na prethodnika, a kamoli na New Vegas. Ok, svakako je “cinematic vise” kada je voiced, no dok se sjetim kako npr u Veilguardu Rook valjda nikada nije rekao ono sto sam htio, s intonacijom s kojom sam htio, ne hvala.