Deadwalker
Nadam se da će fixati to.
AMD procevi su imali sranje, al je rješeno u dvije minute.
Jooooj. Kolko god mi je super igra, kad vidim kakav se potencijal tu skriva, a nikad neće biti ostvaren ne mogu se ne plakat.
I zaboli me za performanse, to se pofiksa lako, ali igra kao da je pola fali.
Main questline ima 4 questa i završava onak gle evo ti kraj nakon 10 sati igre i nema igre nakon toga jer jebi se, iako si sve najkul iteme dobio DOSLOVNO NETOM PRIJE ZADNJE MISIJE.
Minimapa - broken
Policija - broken
AI - broken
Ne mogu vjerovat da se mapa ne odzumira kad voziš auto. Fulao sam apsolutno svako skretanje koje sam trebao napravit. Ako ne gledaš konstantno u minimapu, zaboravi...
Nakon kaj sam završio se tri Mafia igre, baš prije Cyberpunka, ovaj sistem policije je nedopustiv.
Mafia 3 baš ima savršeno pogođen sistem.
Točno ono da ti daje da se zabavljaš po gradu, ali opet nije rejpanje u guzicu ( npr. dvojka).
Ma da su doslovno napravili onaj primitivni GTA sistem policije bilo bi prihvatljivo.
Ma i da je nema, opet bi bilo bolje od ovog.
Sve bi bilo bolje od ovog.
Pedestriani su doslovno ništa, igra je doslovno ista, ako makneš svakog NPCa iz nje. Samo prazne teksture.
Witcher 1 je imao ljude koji se skrivaju pod nadstrešnice od kiše, imaju rutine i to.
Znam da je to na ovom scaleu nemoguće, ali ovo je doslovno gore od svega kaj sam vidio do sad.
Zadnja dva Deus Exa imaju neke opcije koje Cyberpunk ostavljaju u prašini.
Zašto bar kao Perk nisu ubacili da mogu oružjem uništiti vrata kroz koja ne mogu hackati?
Questovi i RPG sistem sa druge strane su nešto najbolje kaj sam vidio.
Igra je jako zarazna i priča je jaaaako dobra.
Ali na tim temeljima je trebalo graditi igru, a ne računati da samo oni nose čitav teret.
Jebo me pas ako je potrošeno više od jednog PC playtgrougha na testiranje.
Developeri kao da nikad nisu igrali drugu open-world igru.
Imamo probleme koji su rješeni prije dva desetljeća, a tu se pojavlju u glavnim djelovima igre...
Ne znam. Odigram ovog lika do kraja i igra ide na hlađenje dok ne vidim neki značajan pomak i trud uložen u igru.
Ako nakon prve ekspanzije stanje bude slično, mislim da ću lagano prekrižiti CDPR sa liste dobrih developera.
Jebote Mass Effect Andromeda je developersko dostignuće prema ovom.