AbelKOsMos Jučer sam vidio nekog lika, tvrdi i još se svađa sa svima da u 60 sati nije doživio ni jedan jedini bug.
Cyberpunk 2077 recenzije, patchevi i tehnička strana igre
- Uređivano
Heat
Svaka njemu cast
Pored tehnickih probelma, bugova i glitceva ima...samo sto se preko dosta njih preskoci (jbg igras, vozis..ne obracas paznju)
Evo sad posle ovog zadnjeg patcha nekim ljudima se pesaci uopste ne pojavljuju, prazan grad skroz
Steta...jer bas u tim trenutcima kad te igra zgrabi ne zelis da ti nekakvo sranje pokvari dogadjaj.
Meni licno najvise smeta pop in, tolko da ne zelim nekad ni gledat ispred sebe
E da i u citavom gradu niko ne vozi motor...mozda je i bolje s obzirom da ivako voze ko mulci.
AbelKOsMos i more nema nikakav sustav niti interakciju. Nedovrseno
chono7
Sve ko da im je neko dosao i rekao "ljudi stop, sto ste uraili, uradili ste...sad na peglanje i da se igra izbacuje".
Vidi se da iza svega ovoga stoji ambicija i kvalitet CDPR-a...samo im je trebalo jos vremena.
Ali posle odgoda i svih tih unutrasnjih sranja...jbg, tako je kako je.
Ovo je super igra koja ce vremenom postati jos bolja.
Sad je i ovo oko povrata novca pocelo...sto je super za ljude koji oce novac nazad.
Jedino sto ce ova poboljsanja koja mi cekamo biti pomerena za tamo kasnije, kasnije, dok se ne sredi sav ovaj uzas na konzolama i ostale tehnice pizdarije.
Ali brate napravise dobrih likova
I pozivam te da iskocih iz jureceg auta just do it
chono7
Znas kolko puta sam u pocetku to slucajno uradio
Iskreno, da mi se sad corrupta save, krenuo bi ispočetka s guštom.
Kreni ti ispočetka i ako ti se ne corrupta.
Lol
AbelKOsMos meni se desilo ista stvar s riverom, bas ozbiljna misija i lik napravi dvije saobracajke, ubije imerziju jbg.
Ja svakih 5-10 minuta vidim neki bug ili glitch, ali 99% njih su minorni i ne ubijaju zabavu uopće. Tek sam danas doživio da nisam mogao sidequest pokrenuti iz n-tog razloga što se samo razriješilo nakon nekog vremena.
igra je puna istih, doduse treba reci da vecina nije strasna a i mislim da nakon nekog vremena otupis na neke stvari.
kraj je zlatan :
Zadnja misija,jako iritantno.Tri reloada jer se enemiesi "sakriju" u kontejnere i nemoš ih ubit.Jedan je čak i u zemlju propao.Zbog srama valjd.Nakon što sam uspio proć,jedva,igra mi se kreša na animaciji u toj misiji.O poljske vam tete yebem,i pokoćne i poljske.