Uf jebem ti kakva igra, pored svih pre dobrih stvari : price, likova, side questova, veoma realnog grada, muzike i naravno grafike....jebeni bugovi meni licno bas kvare dozivljaj.
Vozim se s likom u kolima u sred misije, pricamo i on bez po muke opali pesaka i nastavlja da prica ko da se nista nije desilo, i ako ovo moze biti smesno, ubija tu uzivljavanje totalno.
Likovi prolaze kroz objekte, ovom jednom viri guzica kroz sediste kola.
pop in i dalje na sve strane.
AI protivnika je nekad na cistoj nuli (samo cekam da sami sebe pocnu ubijati), AI civila je takodje slab kao i saobracaja.
Kad prodje taj prvi udar divljenja gustoce grada shvatis da ti pesaci ne pridonose u vecini slucajeva nicemu...lepo je videti guste ulice, pokoji sitni detalj ili razgovor ali kad se samo tako gube ko retardi pocne da se primecuje.
Bas sam nedavno presao jednu od jacih side misija, sedimo na zadnjem sedistu ja i lik a od napolje bije neverovatno svetlo a unutar kola mrkli mrak i liku svetle oci u belo, i tako pricamo o teskim stvarima a ja odmicem kameru od njega da nebi morao da gledam u taj uzas🙂
Igri treba jos kustomizacije sto se tice izgleda i treba da urade nesto u vezi odece to jest armora ( sva sreca igra je kriminalno laka tako da je i dalje nosim low level odecu, cisto da bi izgledao kao nesto sto ima smisla).
U svakom slucaju sve su to sitne stvari ali posle 50 sati me bas pocinju drkati, da ne mogu da opalim par sati a da ne vidim barem par ovakvih gluposti.
Igra je puna genijalnosti ali i gluposti i fale joj neke stvari koje se ocekuju u danasnjim open world igrama.
JA bi je preporucio svima ali u isto vreme apsolutno je bolje sacekati da se ovo ispegla i dotera...ne bitno igrali na kompu ili konzolama.
Sve platforme pate od bugova...jedino ako ste lik koji moze da predje preko tih stvari, onda super.
Da se kuvala jos jedno godinu ipo izasla bi lepo ispeglana od starta.
Ja je i dalje picim ko pravi i planiram drugi prelazak (kad ovaj zavrsim)
Ovo su licni utisci...za ove ostljive.