Nexus Deadwalker Sad znamo za ubuduće da je 30 fps-a igrivo i skroz fino, potvrđeno od strane PC igrača 😀
fensisuperstar Nexus ja sam si izvukao sa par tweakova igrivih 55-60 u 99% vremena sad. isuse sad trebam snimit onom hejteru sa fejsa koji mi priča o tome da 1070 ne može na low izvući 60. patosirao bi ga videom.
Heat fensisuperstar Ubisoftove igre još od Originsa imaju volumetric clouds i/ ili fog, u svima sruši fps za 20-30.
Deadwalker Mene je žena trolala da sam mogao iz ureda donijeti samo full HD monitor, umjesto da trošim novce na grafičku 😅
Deadwalker Nexus ok, ovo je defitivno nešto za što se ne sjećam da se ikada dogodilo? Koja sramota za AAA studio 🙁
Flipper Jebote, pa Cyberpunk je znači postao Xbox ekskluziva (konzolaska). Sony je stvarno maknuo igru sa Storea. 😲😲😯 Odose dionice CDPRa u k.
chono7 Slijedeci cdprov naslov je pc eksluziva. What goes around comes around. @viper89 sala naravno, previse si napet 😁
Deadwalker chono7 i GTA 4 je bio u koma stanju, no mislim da ga nisu povlačili iz prodaje. No ovo je prvi puta za konzole (neka me netko ispravi ako griješim) koje su ipak više mainstream pa će i mediji o tome više pisati.
chono7 Deadwalker za konzole da. Batman je bio za pc, isto veliki aaa naslov. Ali da, ovo je plebski mainstream pa se pise o tome
Heat chono7 U smislu kategorizacije. Možda su obje AAA, ali Cyberpunk se čini kao puno veći big deal.