Kakav debakl
Cyberpunk 2077 recenzije, patchevi i tehnička strana igre
fensisuperstar Ubisoftove igre još od Originsa imaju volumetric clouds i/ ili fog, u svima sruši fps za 20-30.
Jebote, pa Cyberpunk je znači postao Xbox ekskluziva (konzolaska). Sony je stvarno maknuo igru sa Storea. Odose dionice CDPRa u k.
Nexus ok, ovo je defitivno nešto za što se ne sjećam da se ikada dogodilo?
Koja sramota za AAA studio
Deadwalker batman Ak steam
chono7 i GTA 4 je bio u koma stanju, no mislim da ga nisu povlačili iz prodaje.
No ovo je prvi puta za konzole (neka me netko ispravi ako griješim) koje su ipak više mainstream pa će i mediji o tome više pisati.
Fijasko stoljeća.
- Uređivano
Deadwalker za konzole da. Batman je bio za pc, isto veliki aaa naslov.
Ali da, ovo je plebski mainstream pa se pise o tome
- Uređivano
Slažem se da je veća riba u pitanju, ali jučer sam uspio odigrat dva-tri sata Cybera na base PS4 i iskreno, Arkham Knight je bio puno veći problem.
Moram reći da je puno postova ovdje jako pretjerano što se tiče izgleda na PS4.
Ako zanemarimo nižu rezoluciju na kojoj se vrti, Igra izgleda u najmanju ruku pristojno.
Performanse također.
Ja na svom PCu da upalim te postavke koje su na PS4 popaljene, dobijem isto FPSa, doduše na većoj rezoluciji.
Ono gdje su problemi stvarno očiti je loading asseta i učestalost bugova u usporedbi sa PCom.
To je stvarno jako loše.
Ali opet, čega sam se sve načitao o PS4 verziji ovdje, očekivao sam PS3 igru.
Pa ovo izgleda bolje od većine multiplatforma ako izbacimo rezoluciju iz jednadžbe.
I ja sam nekidan malo gledao frenda kako igra na base PS4 i razmišljao se kako to zapravo i nije tolika katastrofa. Sasvim je igrivo. Da nemam izbora bez beda bih igrao i na taj način.
Evo i malo sprdačine!
"please nintendo it's a joke please don't dmca me please nintendo oh god please I love my family please don't go after them dug bowser plleeassee"
Navodno se sprema i tužba dioničara - https://www.dualshockers.com/cyberpunk-2077-studio-could-be-facing-possible-lawsuit/
Mislim da je trenutnim igračima ovo važno za spomenuti:
Apparently Cyberpunk 2077 save files will corrupt and become unrecoverable if they reach 8MB in size, which comes from the GOG.com Support Center itself.