@Cole @chono7 @wooddiebone
sa ovim settingsima razlika između ultra i ultra sa promjenom u volumetric fog/cloud/scren space reflections i color precision mi je preko 20 fpsa gain. ponekad i 30 fpsa. Razlika u slici? 0%.

1 / 2

Ovoj igri na PS4 i Xbox One bog isus nebre pomoći. Kompletni krš i jad.
    Ružniji port od toga boga mi nisam vidio.

Deadwalker znači pol tih opcija ne radi nikakvu pizdariju u vezi fpsa, ali mijenjaju izgled tipa shadows
    a ovo nebo rezolucija oblaka i ta sranja, znači to JEDE fps.

fensisuperstar da, baš se skuži razlika. Mislim, fućka mi se, za par dana konačno stiže RTX-ica pa ću poput Chone maltetirati novu grafičku 😀, no u međuvremenu je ovo gg. Sada se igram na konzolaskom FPS-u s kontrolerom, no uz gsync skroz fino igrivo.

Nexus gle, Cyberpunk bi igrao i na 15 fps-a koliko se izvuče na bazičnoj konzoli 😂

Nexus ja sam si izvukao sa par tweakova igrivih 55-60 u 99% vremena sad.
        isuse sad trebam snimit onom hejteru sa fejsa koji mi priča o tome da 1070 ne može na low izvući 60.
        patosirao bi ga videom.

Mene je žena trolala da sam mogao iz ureda donijeti samo full HD monitor, umjesto da trošim novce na grafičku 😅

fensisuperstar Ubisoftove igre još od Originsa imaju volumetric clouds i/ ili fog, u svima sruši fps za 20-30.

Jebote, pa Cyberpunk je znači postao Xbox ekskluziva (konzolaska). Sony je stvarno maknuo igru sa Storea. 😲😲😯 Odose dionice CDPRa u k.

Slijedeci cdprov naslov je pc eksluziva. What goes around comes around.

@viper89 sala naravno, previse si napet 😁

Nexus ok, ovo je defitivno nešto za što se ne sjećam da se ikada dogodilo?
          Koja sramota za AAA studio 🙁

chono7 i GTA 4 je bio u koma stanju, no mislim da ga nisu povlačili iz prodaje.
            No ovo je prvi puta za konzole (neka me netko ispravi ako griješim) koje su ipak više mainstream pa će i mediji o tome više pisati.

Deadwalker za konzole da. Batman je bio za pc, isto veliki aaa naslov.
              Ali da, ovo je plebski mainstream pa se pise o tome