Genesis pretpostavio sam da je to bio razlog.
Isto tako, pretpostavljam da si mladji od mene, tako da imaš vremena za nać nešto što će ti više odgovarati! 👍

Tzereen samo ako si 35+ god 🤣 onda sam mladji
    ma iskreno, gustam sto sam single sad i smijem se po ovim dating appovima sto ima u ponudi...

Genesis 41 godina. 😅

I isto sam probao dating appove. Ali taman prije korone 😃
      Ako ti je do sexa, onda je Badoo najbolji. Ako oćeš nešto normalnije, možda vezu, ima jedna bolja.

fensisuperstar prije tjedan i pol si rekao da imas 32.

Da, cm. Sad pričamo o godinama.

Genesis znam za badoo, javi i za drugu 😃

Ako jesi za nešto ozbiljnije, onda preporučam OKcupid.
        Al možda ti je bolje da se nakon 9 godina sad zguštaš neko vrijeme na Tinderu i naročito Badoou.

Kaj vi niste fukali u tim vezama da vam se seksa? Ja da se rastanem od žene bi se malo prvo od seksa odmorio. 😄😄

buz onda se nemoj od nje rastat nikad. Izdrži sve živo kaj te muči i peglaj! 😃

Edit:
          Btw, nije stvar dal ti fali ili ne sex, već da si bio 9 godina s istom osobom. Sad ne bi bilo loše malo prošarat. 🤣

buz lol 😃 ak volis sex, odna nema odmora 😃

Oxy, ako ikad prekineš sa dečkom, znaj da te ja čekam.
            😍

• buz

•  
                •  
                •  
                •  
              • Uređivano

@Heat Da, ali zato može polokati vinograd.

Heat
              Mjenjat ću joj lanc na frezi

Eto u mojim vezama uvijek sam bila ja ta koja više voli gaming, no dečkima se to uvijek sviđalo kod mene. Da sam s nekim koji bi mi prigovarao zbog hobija ne bi se taj dugo zadržao. Ja ne vidim razliku između par sati visit na FB, Instagramu ili nego trećoj aplikaciji i gamingu, svatko troši svoje vrijeme na nešto što voli.

Tzereen Sad ne bi bilo loše malo prošarat

vidio bi ja kako bi ti bilo da dođeš kući i vidiš da ti je netko "prošarao" ženu nakon 9 godina braka 😃

4 mjeseci kasnije

ja obozavam odigrati nesto i prepustit se tom svijetu, gamer sam oduvijek, supruga podrzava to sto volim i tako da svaki dan odigram 15 minuta nesto.

15 minuta?
              Koju igru možeš odigrati 15 minuta?

Čak i partija Hearthstonea može trajati dulje.
              15 minuta...