Genesis vidi slučajnosti, i ja bio u sličnoj vezi 9 godina. Ali se nismo rastali ko prijatelji. 🤣

Tzereen steta...sve zavisi sto se desilo, al to su privatni detalji 🙂 kod mene je bilo da sam htio obitelj a ona se mal uplasila...

Genesis pretpostavio sam da je to bio razlog.
      Isto tako, pretpostavljam da si mladji od mene, tako da imaš vremena za nać nešto što će ti više odgovarati! 👍

Tzereen samo ako si 35+ god 🤣 onda sam mladji
        ma iskreno, gustam sto sam single sad i smijem se po ovim dating appovima sto ima u ponudi...

Genesis 41 godina. 😅

I isto sam probao dating appove. Ali taman prije korone 😃
          Ako ti je do sexa, onda je Badoo najbolji. Ako oćeš nešto normalnije, možda vezu, ima jedna bolja.

fensisuperstar prije tjedan i pol si rekao da imas 32.

Da, cm. Sad pričamo o godinama.

Genesis znam za badoo, javi i za drugu 😃

Ako jesi za nešto ozbiljnije, onda preporučam OKcupid.
            Al možda ti je bolje da se nakon 9 godina sad zguštaš neko vrijeme na Tinderu i naročito Badoou.

Kaj vi niste fukali u tim vezama da vam se seksa? Ja da se rastanem od žene bi se malo prvo od seksa odmorio. 😄😄

buz onda se nemoj od nje rastat nikad. Izdrži sve živo kaj te muči i peglaj! 😃

Edit:
              Btw, nije stvar dal ti fali ili ne sex, već da si bio 9 godina s istom osobom. Sad ne bi bilo loše malo prošarat. 🤣

buz lol 😃 ak volis sex, odna nema odmora 😃

Oxy, ako ikad prekineš sa dečkom, znaj da te ja čekam.
                😍

• buz

•  
                    •  
                    •  
                    •  
                  • Uređivano

@Heat Da, ali zato može polokati vinograd.

Heat
                  Mjenjat ću joj lanc na frezi

Eto u mojim vezama uvijek sam bila ja ta koja više voli gaming, no dečkima se to uvijek sviđalo kod mene. Da sam s nekim koji bi mi prigovarao zbog hobija ne bi se taj dugo zadržao. Ja ne vidim razliku između par sati visit na FB, Instagramu ili nego trećoj aplikaciji i gamingu, svatko troši svoje vrijeme na nešto što voli.

Tzereen Sad ne bi bilo loše malo prošarat

vidio bi ja kako bi ti bilo da dođeš kući i vidiš da ti je netko "prošarao" ženu nakon 9 godina braka 😃

4 mjeseci kasnije

ja obozavam odigrati nesto i prepustit se tom svijetu, gamer sam oduvijek, supruga podrzava to sto volim i tako da svaki dan odigram 15 minuta nesto.