oxi ne znam je li ti (ni)si shvatila da je ovo bilo prije 5 godina, ili ja nešto ne shvaćam 😂

Fenix naravno da sam prvo vidjela datum jer kad sam procitala na kraju modele mobitela i no mans sky bilo mi je jasno da je iz naftalina, jer ne razumijem zasto se ovaj clanak jos moze procitati na forumu.

Icek u hrvatskoj?! u cijelom svijetu je nazalost tako...kad cujem ove kokoske s posla kako nazivaju svoje momke manchild jer igraju igrice, povraca mi se ali je ok gledat rijeliti sou di ima drame,sranja i znati sve kardasijan klanove i ostalo...

netko ce provest x sati gledajuci seriju, a netko igrajuci neku igru i svatko ima svoje zadovoljsvo.

jesam gamer, bio sam 9 godina u vezi s curom koja nije volila gaming, al je razumila/postivala sto igram igre, sto volim otic na konvencije, comic conove itd isto kao sto sam i ja postivao to da ona ode sa kokoskama van il na kave, no sudbina je odlucila da se razdvajamo jer nismo imali isti pogled na buducnost i to je ok, rastali smo se prijateljski 🙂

mindset ljudi je da po njima tko igra igre je u jebenom podrumu, zivi kod roditelja, zivi generalno los zivot i sve moguce negativno...

Genesis vidi slučajnosti, i ja bio u sličnoj vezi 9 godina. Ali se nismo rastali ko prijatelji. 🤣

Tzereen steta...sve zavisi sto se desilo, al to su privatni detalji 🙂 kod mene je bilo da sam htio obitelj a ona se mal uplasila...

Genesis pretpostavio sam da je to bio razlog.
          Isto tako, pretpostavljam da si mladji od mene, tako da imaš vremena za nać nešto što će ti više odgovarati! 👍

Tzereen samo ako si 35+ god 🤣 onda sam mladji
            ma iskreno, gustam sto sam single sad i smijem se po ovim dating appovima sto ima u ponudi...

Genesis 41 godina. 😅

I isto sam probao dating appove. Ali taman prije korone 😃
              Ako ti je do sexa, onda je Badoo najbolji. Ako oćeš nešto normalnije, možda vezu, ima jedna bolja.

fensisuperstar prije tjedan i pol si rekao da imas 32.

Da, cm. Sad pričamo o godinama.

Genesis znam za badoo, javi i za drugu 😃

Ako jesi za nešto ozbiljnije, onda preporučam OKcupid.
                Al možda ti je bolje da se nakon 9 godina sad zguštaš neko vrijeme na Tinderu i naročito Badoou.

Kaj vi niste fukali u tim vezama da vam se seksa? Ja da se rastanem od žene bi se malo prvo od seksa odmorio. 😄😄

buz onda se nemoj od nje rastat nikad. Izdrži sve živo kaj te muči i peglaj! 😃

Edit:
                  Btw, nije stvar dal ti fali ili ne sex, već da si bio 9 godina s istom osobom. Sad ne bi bilo loše malo prošarat. 🤣

buz lol 😃 ak volis sex, odna nema odmora 😃

Oxy, ako ikad prekineš sa dečkom, znaj da te ja čekam.
                    😍

• buz

•  
                        •  
                        •  
                        •  
                      • Uređivano

@Heat Da, ali zato može polokati vinograd.

Heat
                      Mjenjat ću joj lanc na frezi