Icek I onda je nemoguće shvatiti njihov mindset, kao i njima naš
Dobro da je onda ova kolumna objavljena u cosmu a ne na gaming portalu gdje se ocekuje da te nitko nece prozivat jer igras vise od sat vremena dnevno. Oh wait.....
Sto me zasmetalo je, cinjenica da se na gaming opcenito gleda kao jako nezrelu ne produktivnu aktivnost koja te ometa da normalno funkcioniras irl, kao sto je napisano u kolumni i preuvelicano do nebesa. Kolumni. Na. Gaming. Portalu.
Ako nisi sposoban bacit smece ni izac sa djevojkom, ni posvetit dovoljno vremena partneru i buljis u telefon 0-24, i nedas partneru da dira tvoje stvari i mislis da tehnologija i igre nisu za zene ,(mada je napisano da je doticna puno puta zablokirala nesto sto je dirala, nebi ni ja dala da dira onda) i govoris joj da ide radije nes skuhat, imam lose vijesti za autoricu. To nije zivot sa gamerom, to je zivot sa losim deckom.
Gaming meni osobno sluzi kao bjeg od stvarnosti, mogu biti sto hocu, mogu pucat munje iz ruku, mogu imat svjetlece shoulderpadse, mogu letit na zmaju, mogu spasit zemlju od velikog negativca, mogu bit misicavi spartanac i ubit Zeusa, mogu istrazit spilju i spasit curicu koja je zalutala unutra, mogu se smijat sa prijateljima na voice chatu, mogu imat lightsaber, mogu ubijat vampire, majku mu, mogu i bit vampir ako hocu. Barem na tih par sati na dan. Mogu poubijat pola grada ako hocu! Mogu bit sto zelim.
Da li je to djetinjasto i ne produktivno od mene? Mozda. Diskutabilno. Meni je draze uzivanje u svom hobiju ma sto drugi pricali. Ne stetim nikome sa svojim igranjem. Gaming postaje problem kada zapostavljas sve oko sebe i sebe zbog igranja.
Ps. Sat vremena nije dugo provest za konzolom ili kompom, to moram naglasit.
Vecina ljudi ovdje koji su imali cast procitat kolumnu su uravnotezeni ljudi sa poslom, autom, stanom, zenama, djecom i koji imaju brdo obaveza irl. I onda dodju na kraju radnog dana malo se opustit i procitaju kolumnu u kojoj pise kako je zivot s gamerima tezak, kako nista ne razumiju, da su toliko glupi da nemogu ni bacit smece i samo bulje u ekrane jer imaju mentalni kapacitet zlatne ribice.
Posebno onaj dio:
Zato sto umjesto haljine kupis mobitel? We have a rare gem here!
Nekad me sramota svog spola.
GG autorici, necu vise nista rec jer sam i previse rekla, klasicna zena stas, nemogu drzat jezik za zubima. Tako je to kad izadjes iz kuhinje. Lp.