Apsolutno vrhunska poslastica za ljubitelje F1 bila je utrka u Singapuru te sasvim sigurno veliki boost za moje samopouzdanje uoči VN Rusije koja je na rasporedu. Poslije Rusije očekuje se dva ogromna upgrade-a na prednjem i stražnjem downforce-u. Kako bi sačuvao bolid, nisam ni startao u Q3 pa ću utrku startat iz petog reda. Uostalom pogledajte i sami tu fenomenalnu utrku i triler u zadnjem krugu.
A nakon VN Rusije, nažalost velikom greškom nakon editinga VN Japana bio sam uvjeren kako sam te highlightse digao na You Tube, ali nažalost nisam, pa sam obrisao tu utrku s HDD-a kao i editing, tako da ću ukratko opisat što se dešavalo. U kvalifikacijama nisam bio nešto konkurentan najbržima te sam Q3 završio na zadnjoj poziciji. Dok su Hamilton i Bottas imali najbrža vremena u kvalifikacijama, u utrci su bili jako loši uz katastrofalnu timsku taktiku. U 20-om krugu počela je padat kiša i nisu na vrijeme uzeli intermediate gume, pa su gubili jako puno vremena sa slickovima na mokroj stazi, to ih je koštalo sedmog, odnosno devetog mjesta. Vettel je bio nezaustavljiv, a prvi do njega bio sam ja. Imao sam strašno dobar pejs i bio sam najbrži na kiši, no nisam bio dovoljno brz da skinem Sebastiana Vettela kojemu je ovo prva pobjeda sezone, ujedno i četvrti podij. Zadnjim krugom VN Japana odvozio sam 941 krug ove sezone iliti 5,599 km. Daniel Ricciardo bio je treći na VN Japana. Još jednom isprike zbog previda.