Nakon fenomenalne prve pobjede s novom momčadi, stiže nam VN Velike Britanije. Uoči 12-tog poredu GP vikenda potpisali smo Micka Schumachera do kraja sezone, a Juan Manuel Correa ponovno je Free Agent te vozač na slobodnom tržištu. Jako slabi rezultat u kvalifikacijama osigurao mi je tek 16-tu poziciju, pa ću imat popriličnu borbu ako želim do konkretnijih bodova. Čekaju nas u iduća 2-3 tjedna čak tri upgradea na bolidu. Najveći i najkonkretniji je upgrade redukcije DRAG-a, a skromnije promjene na bolidu očekuju se na izdržljivosti TURBO jedinice te na distribuciji težine na šasiji. Za sada sam jako zadovoljan kako stojimo i kao četvrti na lajnapu svih vozača nakon 11 utrka kao i konstruktorski, makar sam sam obavio čitav posao. Za ovu sezonu mogu samo od sebe očekivat neke konkretne bodove na utrkama. U dosadašnjih 11 utrka odvozio sam 548 krugova, 3216 km, 4 najbrža kruga, 3 podija i jedna pobjeda uz četvrtu prosječnu završnu poziciju. A na dnu posta uživajte u novoj utrci - VN Velike Britanije. Stisnite like, share and subscribe.